Artiklar av John Severinson

0

SWAT4

Tysta som små möss smyger ni fram mot dörren och ställer er på en formation som tränats in så utförligt att den sitter i ryggraden. Längst fram prövar din kollega försiktigt dörrhandtaget och upptäcker att dörren är olåst. På en given signal knuffar han upp dörren, varpå polisen bakom honom snabbt kastar in en chockgranat. Det metalliska ljudet när den studsar över betonggolvet ekar i det kala rummet och de misstänkta där inuti har ännu inte insett vad som håller på att hända. Ögonblicket därpå briserar granaten i en kaskad av ljus och ljud så stark att alla närvarande i rummet tappar fattningen. När de återfår synen och hörseln är de redan omringade av dig och dina kollegor och alla inser de att spelet är slut. Ännu en lyckad insats har gjorts av insatsstyrkan under din ledning.

0

The Sims 2: Studentliv

Sommaren är slut, skolan ringer in och det är dags att åter sätta sig i skolbänken. Som en pigg och kry tonåring skickas du till universitetet för stundande högskolestudier i EA Games expansion The Sims 2: Studentliv. Men studentlivet är inte bara billig mat och ölfat, för under ytan döljs mycket mer än vad du först trodde.

1

Årets spel 2004

Dagen till ära konstaterar vi att ännu ett år hittat på att glida förbi i ett tempo som tarvar frågor av arten: "Rackarns, är 2004 redan slut?!". Bra spel har som bekant en tendens att öka tidens tempo och för att du inte ska tappa greppet har FZ i vanlig ordning sammanställt det gångna spelårets höjdpunkter och besvikelser. Mycket nöje och gott nytt år!

0

Half-Life 2

När Gordon förra gången satte ner foten i våra datorer var det med besked och när vår skjutglade forskare nu är på återbesök är det inte bara med måttligt intresse vi tar oss en titt. Läs vidare för att få reda på hur mycket ett enda vapen kan bära upp ett helt spel.

0

X-Ray Pad Thunder 9

Det finns riktigt stora saker runt omkring i världen, som Globen, Boeing-fabriken eller Eiffeltornet. Så finns det också saker som är rent av gigantiska och till detta kan vi räkna en viss mängd musmattor. Vi har tagit oss en titt på X-Ray Pad Thunder 9, en musmatta vars små logistiska problem förhoppningsvis uppvägs av dess praktiska fördelar.