Inlägg av anon9469

Inlägg som anon9469 har skrivit i forumet

Skrivet av Sergej:

Hehe förlåt, inte lätt att inte förstå skämt

Lättare ifall jag markerar ut "RATTAR" lite bättre? =P


haha

Skrivet av Arwei:

Sergej du är rubbad

Bra skrivet annars och det är trevligt att finns kvinnliga recensenter hos gänget.

tack!

Skrivet av Ojdå:

Finns den att köpa någonstans? Hittar den inte med prisjakt...

http://www.amazon.de/Speed-Link-SL-4493-SBK-Racing-Wheel-f%C3...

Skrivet av b3TTy:

Det finns rumble till PS3´an. Dom fixade det med Dual shock 3.

Lite nyfiken på hur du menar att det skulle gått till eftersom det är en del av Playstations hårdvara.
Berätta gärna, vad du menar.
Playstation tog ju six-axis tekniken istället för rumble.

För sakens skull, så kanske vi kan sluta prata om utlösning nu:
Kvinnlig utlösning finns defacto och kommer från skeenes (stavning osäker) körtlar som sitter vid urinrörsmynningen och är en genomskillning KLAR vätska, som sipprar ur eller "sprutar" lite .
även kallad fontänorgasm , hur vanligt det är vet jag tyvärr inte

Skrivet av Ta'veren:

Jo, du kan köra hoverboarden när du har flaggan.
Jo, du kan skjuta medan du har flaggan.
Kampanjens huvudkaraktär heter inte Ramper.

Att en kvinna liknar nånting vid en utlösning känns aningen ologiskt, men det kan jag bortse från. Men direkta sakfel i en recension är inte ok. Gör om, gör rätt!

Eh ja Reaper skulle det stå men host jag korrade väl inte ordentligt mitt i natten
fixat

Vi menar nog samma sak, jag kanske varit otydlig ...
Jag kan inte skjuta när jag har flaggan på Hooverboarden. Du kan inte använda vapen alls om du står på den iaf kan inte jag det .Du får hemsktgärna tipsa om hur du lyckats

Skrivet av Dvorak:

Bra recension i övrigt, förutom att ordet utlösning användes lite för mycket... kändes lite konstigt att läsa det i en spelrecension.

TAck för beröm och kritik alla, jag lovar att spara på ordet utlösning i fortsättningen:);)

Skrivet av gryzor:

Naycon...

Tyst och sitt ned. Förra gången Magdalena skrev en artikel så upprepades ordet "hjärndöd" ungefär 20 gånger. Det skar i skallen bara att läsa.

Detta är fantastiskt mycket bättre än föregående, vilket visar på engagemang och intresse. Har Du inte koll på vilka framsteg folk gör och kan berömma DET, istället för att klaga på ETT ORD -- ja, Du förstår väl själv vad som skulla tänkas komma härnäst, personangrepp onödiga

BRA Magdalena och tack för arbetet!

Tack för berömmet

Jag kan dock hålla med om att jag har en del verbala darlings som jag måste ha ihjäl, tar åt mig av er och försöker skärpa mig.:up:

Skrivet av Sparable:

"Du väljer en hjälte inför varje slag. Tyvärr är de så mycket bättre än alla andra att det inte finns någon anledning att välja någon annan."

Förstår inte riktigt vad recensenten menar. Vilka är de så mycket bättre än? Än varandra? Så att du bara kör med samma hjälte hela tiden? Eller vadå?

Sorry det ska stå "den ene" inte "de".

Skrivet av MFC:

Rubriken antyder att personen i fråga också bajsar fjärilar.. haha

Låter som värsta snäll-rubriken ju

(syftar enbart på formuleringen av rubriken så tolka inte detta som något personpåhopp )

lol vilken tolkning;)

Skrivet av MammaMuu:

"skjuta i slow motion (så kallad bullet time)"

-Heter tequila time i spelet faktiskt (same shit different name)

"Att gå in på alla förmågor skulle ta för mycket plats så jag lämnar det helt enkelt åt dig att upptäcka, men jag lovar det är värt det."

Var det någon slag begränsning på hur lång recensionen fick vara? För det tar inte många rader att skriva om 4 förmågor som enkelt sammanfattas:

1. Ger tillbaka lite förlorad hälsa.
2. Slow motion och zoom för att enklare kunna skjuta en skurk på avstånd.
3. Odödlighet och obegränsad ammo en liten stund.
4. Dödar alla i rummet.

B recensioner som denna får cirka 500 ord jag var redan långt över den gränsen.

Ja fast för att folk ska veta vad det handlar om så är bullet time, enligt mig en bra beskrivning då det syntes (mig veterligen ) först i Max payne. de som inte spelat STranglehold förstår kanske inte om de inte får en välkänd referens.

Skrivet av IceDusT:

"We're sorry you've had to experience the downside of a fresh release of a massively complex engine."

Skrivet utav en utvecklare på battlefront.com forum. Även dom inser, och ber om ursäkt över den alphaliknande koden de har släppt.

Att sedan inte ni ser sådana uppenbara brister när ni recenserar är inte bara dåligt, det är skamligt. Visst, ni kanske inte har så mycket tid för varje spel. Men just pathfinding och AI som inte reagerar när den blir beskjuten upptäckte jag direkt. Och då menar jag direkt. Första spelet, första tio minuterna.

Dessutom är det ynkligt att bagatellisera brister i spelet för att ni förmodligen inte lagt ner nog med tid för att kunna ge en rättvis bild av spelet i er recension.

Såja lugn och fin nu. Nu är det ju faktiskt så att det är upp till recensenten att nämna det denne anser vara viktigt. man kan inte , som recensent, göra alla nöjda. Ens uppgift är att förmedla den egna känslan av spelet.

Visst vore det trist om alla tyckte lika om saker, men defacto är det så att även om pathfinding och AI var stort för dig så behöver det INTE vara det för alla andra. Det är okej att kritisera men lite mer konstruktivitet vore trevligt.:)

Skrivet av KazikluBey:
Skrivet av morsan:

tack för era tankar men met är ju så att just det är väldigt subjektivt hos läsaren om man vill ha subjektivt tyckande eller spelmekanikläsning. Själv föredrar jag att en recensent säger subjektivt om det var ett rolight eller tråkigt spel därav skriver jag också så:)

Skulle gärna göra alla nöjda om jag kunde men det går tyvärr inte. f.ö måste jag tillägga att det är begränat om plats för hur mycket vi får skriva:)

Självklart ska en recension innehålla åsikter, men utan redovisad anledning är åsikterna och därmed recensionen helt värdelösa. I sluttampen av recensionen skriver du slutsatser som verkar vara helt tagna ur luften, som t.ex:

Citat:

lysande försök att kombinera genrerna rollspel och realtidsstrategi. (...) givet spel i varje rollspelsnörds spelhylla.

Du har inte nämnt en enda motivering till varför det skulle vara något för vare sig rollspelsnördar eller för realtidsstrateger.

Tyvärr är det inte bara i den subjektiva delen recensionen har brister. Även den inledande delen med beskrivning av "gameplay" ger mig inget bra grepp om vad det är man gör i spelet. Man klickar på gremlins och fiender eller saker på marken. Vad är det du försöker åstadkomma med att "svepa musen över mattan"? Vad är det man försöker åstadkomma med att flytta runt gremlins (på ett lägre plan än återerövra ditt rike)? Kan man kontrollera sin Overlord?

Citat:

Tack och lov väger charmen, grafiken, ljudet och känslan upp alla små brister. (...) Så lysande att Triumphs nybörjarmisstag faktiskt inte spelar någon större roll

Den enda brist du nämnt är kontrollerna, och du ger inte ens exempel på alla de andra bristerna så att läsaren själv kan avgöra om de verkar "vägas upp" av spelets atmosfär.

Skulle kunna fortsätta, men jag får en känsla av att det inte spelar någon roll. Finns det förresten någon som inte spelat spelet som tyckt att de fått ut något av recensionen?

Återigen tack för dina tankar. Tråkigt att min text inte nått fram till dig.
Jag tar gärna diskussionen med dig i ett PM om du har mer att säga mig.

Skrivet av Nikie:

Jag tror inte detta spelet hade fått en fyra om någon annan recenserat. Inget kvinno förakt här inte, trust me, men den känns väldigt tjejig själva recensionen och betyget känns snällare en vad FZ överlag ger så att säga ( för att generalisera lite ) Själv tycker jag inte spelet alls var speciellt br. Visst har det sin charm men det känns oftast som att det finns en "så ska du göra" lösning och en "kötta på" lösning på problemen. Tänker framförallt på sjöorms problemet.,

Ja man tycker ju alltid olika om spel, så är det bara. Vad den ena tycker är jättebra kan den andre tycka är skit. man kan inte tillfredsställa alla som sagt.

men för att återgå till recensionen.

Jag ser att du har svårt för mitt sätt att recensera i flera inlägg och iom du har konstruktiv kritik att ge mig blir jag jätteglad för ett PM.

Skrivet av Cane:
Skrivet av Tompa:
Skrivet av Nikie:

Och om någon nu hoppar på mig och talar om att arbetet på FZ är ideélt... [...]

Bara för att klargöra: skribenterna arbetar inte ideellt. Intressant feedback i övrigt - tack, vi försöker ta åt oss.

Om inte så måste jag tyvärr fråga vad personen i fråga får betalt förr. Recensionerna brukar hålla god kvalité men just de två recensioner jag stört mig mest på ( vet att jag inte varit ensam om det) har varit denna samt recensionen på Lotro och skriven av ovannämnda person. Vill inte kasta för mycket skit på en person men som sagt så måste man få ge kritik då man förväntar sig en viss standard ( som förövrigt nästan alltid hålls) när man läser en recension här på fz. Nu ska jag inte skriva mer för jag är säker på att någon högre upp tar hand om saken och det känns mest elakt och onödigt att fortsätta klaga.

Konstruktiv kritik tar jag gärna emot och vill du diskutera mig som recensent får du gärna PMa.

Skrivet av Svartsmurfen:

Detta spel hade gått mig helt förbi :O.
Kanske kan vara värt en nedladdning för att testa i alla fall.
Hur pass vettig bild av spelet får man av demon och hur mycket speltid finns det i spelet?

Tyckte inte man fick en vettig bild av spelet av demon, var ytterst tveksam efter den faktiskt

Skrivet av eDy:
Skrivet av KazikluBey:
Citat:

faktum är att Overlord är ett alldeles lysande försök att kombinera genrerna rollspel och realtidsstrategi.

Lysande, sickan. Fram till sista stycket har du inte nämnt med ett ord spelets rollspelselement och knappt någonting hur realtidsstrategin (är det inte realtidstaktik, förresten?) fungerar, annat än att kontrollerna var jobbiga. Mindre subjektivt pladder, mer kritisk analys av spelmekaniken tack. Efter att ha läst recensionen har jag fortfarande inte en aning om hur man spelar eller ens vad spelet går ut på.

tack för era tankar men met är ju så att just det är väldigt subjektivt hos läsaren om man vill ha subjektivt tyckande eller spelmekanikläsning. Själv föredrar jag att en recensent säger subjektivt om det var ett rolight eller tråkigt spel därav skriver jag också så:)

Skulle gärna göra alla nöjda om jag kunde men det går tyvärr inte. f.ö måste jag tillägga att det är begränat om plats för hur mycket vi får skriva:)

Skrivet av Arto:
Skrivet av Khaile2:

Under hela recensionen väldes det beröm över spelet, men ändå fick det "bara" en fyra? Hur bra ska ett spel vara för att få en femma?

Då ska det vara som Ocarina of Time... eller det räcker med att det är ett jäkligt bra spel.

Tycker det är bra att man aktar sig för en femma. Få spel är så pass perfekta.

Ja för att ett spel ska få en femma ska det vara fulländat mao perfekt utan skavanker som tyvärr re4 dras med även om de är små.

Skrivet av Arto:
Skrivet av Khaile2:

Under hela recensionen väldes det beröm över spelet, men ändå fick det "bara" en fyra? Hur bra ska ett spel vara för att få en femma?

Då ska det vara som Ocarina of Time... eller det räcker med att det är ett jäkligt bra spel.

Tycker det är bra att man aktar sig för en femma. Få spel är så pass perfekta.

Ja för att ett spel ska få en femma ska det vara fulländat mao perfekt utan skavanker som tyvärr re4 dras med även om de är små.

Skrivet av Harpa:

Det är inga zombies i spelet....

Det går att köpa från www.play.com för 360kr inkl. frakt. Go Go Go!

Min egen recension av det speglar hur bra det är likväl

Ja de beter sig som zombier i allafall!:up: