Eedars Jesse Divnich är medveten om Call of Duty-seriens extrema försäljningssiffror, men tror att detta blir Rockstars år.

Det går inte att förneka Call of Duty-spelseriens försäljningsframgångar. Tre år i rad har massiva rekord slagits och inte minst med #Call of Duty: Modern Warfare 3 som påstås vara det största underhållningssläppet någonsin. Till IndustryGamer har Eedars Jesse Divnich förutspått att årets största spelsläpp faktiskt inte blir nästa Call of Duty, utan istället #Grand Theft Auto V.

– Det är egentligen självklart att GTA V kommer bli ett av årets största släpp, men jag vill ta det ett steg längre och säga att GTA V kommer bli 2012:s största släpp. Missförstå mig inte, Call of Duty kommer onekligen bli gigantiskt, som det är varje år och det kanske till och med växer än mer, men om jag ska satsa på vilket spel som kommer ta täten, så satsar jag på GTA V.

Det är om inte annat en diskussion värd att väcka. Vilket år tror du Call of Duty inte längre får flest människor att köpa det?

GTA V:s premiärtrailer
[video=10120]

Jag skulle väl inte ens vilja jämföra spelen eftersom dom är så löjligt långt ifrån varandra gameplaymässigt. GTA är ett roligt sandbox spel i mitt tycke, visst fyran hade sina problem. Men ja, det är väl lite standard nuförtiden. CoD spelen är riktigt... 04/01 GTA är så mycket bättre än CoD - Om det görs rätt. GTA 4 var en totalt misslyckad release. För det första det faktum att rocktard fokuserade på konsol när GTA utan minsta tvivel gör sig bäst på pc (grafiken, modscenen etc. Citera inte mig med något meni... 03/01 GTA är så mycket bättre än CoD - Om det görs rätt. GTA 4 var en totalt misslyckad release. För det första det faktum att rocktard fokuserade på konsol när GTA utan minsta tvivel gör sig bäst på pc (grafiken, modscenen etc. Citera inte mig med något meni... 03/01 GTA är så mycket bättre än CoD - Om det görs rätt. GTA 4 var en totalt misslyckad release. För det första det faktum att rocktard fokuserade på konsol när GTA utan minsta tvivel gör sig bäst på pc (grafiken, modscenen etc. Citera inte mig med något meni... 03/01 Är pc-spelare med normala krav på att ett spel ska vara "spelbart"!! överhuvudtaget! det var inte GTA, och absolut inte Rockstars senaste portning, L.a Noire. Vidhåller min åsikt, ur en pc-synvinkel = skitbolag! :down: 03/01 GTA IV slog ju Modern Warfare när det gäller försäljningsrekord på sin tid. Sen slog MW2 det nåt år senare. Man behöver inte vara analytiker för att kunna gissa att det har god chans att slå kommande MW igen, speciellt om MW3 inte ökat försäljningen spe... 03/01 Var inte så säker på det. Jag älskar GTA-serien, det är en av de bästa spelserierna som finns ! Men CoDs försäljningssiffror är det inte många som kan mäta sig med alltså, kanske inte ens Rockstar, vi får helt enkelt se. Spekulera går, men det är absolu... 03/01 Är det redan dags att börja jämföra snoppar? Vem bryr sig vilket som säljer mest? Är det viktigt, om ja, för vem? 03/01 njaa, tror nog att nästa cod kmr sälja bättre i slutändan. Den yngre publiken som är rätt så stor i COD-communtityn har inte spelet GTA-spelen. 03/01 Jag vet inte vilket som är mera självklart, att Gta5 kommer att vara och lyckas bättre än årets CoD eller det faktum att det kommer att komma ännu ett nytt CoD spel i år... Rockstar vet hur man gör bra spel med kvalite, det ända jag önskar är att de låt... 03/01
Skicka en rättelse