Nya äventyr med rostiga machetes i händerna och solvarm sand under fötterna när Techland släpper nedladdningsbart extrainnehåll till fjolårets zombieskjutare - se de första bilderna hos FZ.

Med över 3 miljoner sålda exemplar i ryggen är det knappast någon överraskning att fjolårets tropikpangare #Dead Island - trots inledande buggbekymmer - kommer att förses med nedladdningsbart extrainnehåll. Brittiska förläggaren #Deep Silver meddelar idag att tillägget, som delar namn med grundspelets ärkeskurk Ryder White, skall innehålla fler vapen, en ny enspelarkampanj som skall ta "flera timmar" att skjuta sig igenom och ett manus som berättar historien från nämnde Whites perspektiv.

Intresserade läsare bör ringa in onsdag 1 februari i kalendern, då paketet släpps via Steam, Xbox Live och Playstation Network för knappa 80 SEK. För den som redan nu vill syna tillägget i sömmarna inväntar tre färska skärmdumpar inspektion i FZ:s bildarkiv.

Visst var Dead Island ganska buggigt, men nu med tiden som patchar har kommit så kan jag säga att det är knappt märkbart med buggar. Värst som jag upplevde vid release var att karaktären inte alltid, inklusive inventory och skills, sparades vilket tving... 18/01 Dead Island är det bäst Skräck spelet som finns ute nu yeaaaaaaaaaaaaaa 17/01 Ja, är det inte tur att vi alla har olika smak. Hur vore världen annars :) Själv ser jag fram emot detta och blir införskaffning framöver. Inte vid release dock. 17/01 Spelade igenom spelet i coop för inte så länge sedan. Hade inte det minsta problem med voice grejen (vi körde Skype och hörde inget echo eller nått). Buggarna jag ogillade var hur den bytar vapen automatiskt ibland och quest trackern - annars fungerade... 17/01 va lite småkul i singelplayer men allt för buggigt i coop på pc. Riktigt irriterande med voiceactivation som inte gick att ändra till puch to talk och tappade connection till varandra var och varannan minut. 17/01 Jag gillade spelet verkligen. Det repetiva var inget jag tänkte på, var så kul att spela med vänner, passa sig för zombies och fixa grejjer till nya vapen. Quests kunde ha varit bättre och buggar men annars var det kul att äventyra runt på Zombie ön. 17/01 Trailern är helt otroligt grym: http://www.youtube.com/watch?v=lZqrG1bdGtg 17/01 Rätt så synd, spelet hade potential men någonstans i utförandet blev det fel, enligt mig. Man blev helt enkelt less efter en kort stund. 17/01 Exakt. Riktigt tråkigt spel, spännande och kul i 20 minuter, sen var ALLT likadant, lite lite bättre vapen för varje level men i princip likadana. Aldrig vart med om maken till repetitivt spel! 16/01 Nej. :p 16/01
Skicka en rättelse