Al Lowe, seriens skapare, har tillskanskat sig rättigheterna och söker nu 500 000-dollar till HD-utgåvor.

Kickstarter-febern sveper över spelvärlden som en löpeld sedan de lyckade #Double Fines, #Inxiles och senast #Takedown-insamlingarna. Minns du #Leisure Suit Larry? Den snuskige lille fjanten som gör allt han kan för att bli av med sin oskuld? Dess skapare Al Lowe har anförskaffat rättigheterna och är sugen på att ge ut nyutgåvor av äventyren i flådig HD-upplösning. Detta skulle innebära peka-och-klicka-äventyr till en mängd olika format (360, PS3, mobiler, plattor, och så vidare).

Till detta vill han samla in 500 000 dollar, och erbjuder en massa helskumma/vilda bonusar för dem som betalar mer. Exempelvis en Leisure Suit Larry-kondom om du pungar ut minst 100 dollar... Detta är dock ingenting emot om du skulle få för dig att lägga ut 50 000 dollar för att åka på ett äventyr till Las Vegas med festande på tapeten. Eller så lägger du 50 000 dollar på en resa till Las Vegas, en sjujäkla resa.

Men det är upp till dig, för om du åker dit själv är chansen att du får festa loss med Al Lowe tämligen liten.

Vill du se en nyversion av Larry-spelen?

Tycker tvärtom, spel idag tar sig själva på för stort allvar. Det behövs en återgång till det som gjorde spel bra, dagens spel är mer filmer än spel. 05/04 Jag tyckte det här var jätteroligt när jag var åtta år. Och när jag var typ 14 bytte jag till mig Larry 6.Men helt ärligt är det inga vidare värderingar som spelet sänder. Sex, blottning, vegas-äktenskap, könssjukdomar, casino, sätta på allt som rör sig... 04/04 Nej, bara nej. Låt serien vila i frid. :) 04/04 Av allt att döma gäller det första spelet ja men det som inte framgår (och som jag iaf undrar över) är om backers även kommer få ta del av resterande delar om dom görs. Hade onekligen fått mig att göra allt jag kan för att stödja projektet för jag tror... 04/04 Jag dog nästan när han öppnade Sierra Online dörren :D 04/04 Det är ganska enkelt att förstå om det gäller 1:an eller hela serien om man läser FAQ:n längst ner. "I love the game but I would pledge more if you guys made a brand new Leisure Suit Larry game instead of a re-make of LSL 1" Det vore väl rätt kul men... 04/04 Hoppas PayPal och kreditkortsbolagen blockerar donationer, som de gjorde mot Wikileaks. 03/04 Hmm... Som påpekats får de gärna förtydliga vad de menar. Själv har jag redan en collection som släpptes för en jäkla massa år sen. Den är nog oöppnad också för den delen. Minns inte ens vilket det sista i serien det var jag spelade ^^ Var ju ganska und... 03/04 Som jag skrev! Håller med dig totalt, den känns så "oseriöst" skriven så jag tar det nästan för ett försenat 1sta april skämt. PcGamer, japp jag vet! Folk vill ha del 4 (jag inräknad)! Därför jag skrev att de ville peta in ett nytt som LSL4 :) 03/04 Precis, det är som välgörenhet liksom. 03/04
Skicka en rättelse