Gearboxs Randy Pitchford snackar glatt ut om Aliens: Colonial Marines, och inte minst när det kommer till hur Wii U-versionen fungerar.

#Gearbox Software evighetsprojekt #Aliens: Colonial Marines släpps till Windows, Xbox 360, Playstation 3 och Wii U. I en längre videointervju med företagets Randy Pitchford röjs en hel del smaskiga detaljer, exempelvis att bland konsolutgåvorna blir Wii U:s den klart snyggaste, att de arbetar tillsammans med Ridley Scott och att de därigenom vill vara varumärket troget. Därtill är flerspelarläget asymmetriskt och kompetetivt, för dem som gillar sådant.

När det kommer till Wii U anser Randy att det är ett väldigt kraftfullt system som "självklart" har mer kräm under huven än förra generationens Xbox 360 och Playstation 3, även om vissa andra utvecklare vid ett annat tillfälle uppgetts vara mer skeptiska till konsolens grafiska möjligheter. Därtill förklaras flera detaljer kring hur spelet ska liras, så för dig som har strax över 11 minuter till övers är det bara att dundra på playknappen nedan.

http://www.gamespot.com/videoembed/6377485&vidSize=480

Öm va? Vad babblar du om? x86 Arkitekturen har ingenting med varken 360 eller PS3 att göra, både Xenon (360) och Cell (PS3) är byggda på PowerPC Arkitektur. Den specifika kärnan du pekar på hos PS3 är låst till Operativ Systemet detta är specifikt för... 21/05 Det där stämmer inte, ja ps3 an är svår att utveckla till, det vet dom flesta, men hårdvaran har inte alls "mycket mer kraft än 360", det är bara vad hypen sade för att du skulle vänta tills ps3:an kom ut. Grafikchippet på 360:n är mycket bättre än den... 21/05 Vilken ickenyhet 21/05 Wii? Konsol?? kräks... 20/05 Folk hänger upp sig på att det inte borde finnas några xenomorphs kvar på LV-426, bara för att det torde vara slut på värdar!? Ingen som istället tänker på att de i Aliens lät (till synes) hela planeten gå åt skogen i och med den havererade atmosfärsrea... 20/05 Haha vilken idiotisk kommentar 20/05 jag tänker skita i skitet, tänkte ändå inte köpa skitet 20/05 Nice... jag hade det lite på känn iom att drottningen alltid kommer först så måste ju vara nån sorts genetisk grej med pejl på omvärlden =) Men, det gör ju fortfarande att deras "bo" är förstört och det finns inga fler livsformer att få fram nya drönare... 20/05 Hade stora förhoppningar då spelet utannonserades, men sen har det bara gått utför. De får nog lägga betydligt mer tid på alien AIn då den ser helt värdelös ut i videosnuttarna de visar. Stannar upp mitt framför spelaren och bara står still? Går långsam... 20/05 Snart kommer ps4 / xbox 720, och då är ordningen återställd, Nintendo har stenåldersgrafik som det brukar vara. 20/05
Skicka en rättelse