Tidningsomslag röjer namnet Gears of War: Judgement samt huvudkaraktärer. Det lutar åt en prolog.

I torsdags rapporterade vi att ett nytt Gears of War visas upp på måndag. Nu har Game Informer röjt fler detaljer innan morgondagens uppvisning, och namnet på det nya actionliret är #Gears of War: Judgement. Därtill har det fastställts att #People Can Fly (bland annat #Bulletstorm) står för kodknackandet, men oroa dig inte för att det blir ett hopp till förstaperson, för tredjeperson är fortfarande det som gäller.

De två karaktärerna som storyn fokuserar kring är Baird och Cole (Train!), som blev bästa vänner nästan omedelbums efter att de gått med i COG-styrkorna.

Mer detaljer utlovas under morgondagen.

Å ena sidan kan det knappast bli sämre än de existerande Gears-spelen. Å andra sidan var ju Bulletstorm så fullkomligt värdelöst att detta antagligen kan bli mycket sämre ändå. 04/06 Tja, ta en stor spelserie känd för rejäla innovationer mellan titlarna och grymt gameplay, läg till en ny och oerfaren studio vars senaste spel var en försäljningsmässig floppad railshooter med p12 humor. Nej, det är inte CoD för en gång skull men beslu... 03/06 Gears of War + Bulletstorm.. Bulletstorm är grymt underskattat och var verkligen något nytt och en bra shooter. Hoppas att dom gör ett grymt och köttigt spel ! :D 03/06 GOW 3 var rätt bra, första GOW-spelet som jag tyckt om. Dock kändes MP lite sådär, enda roliga var ju horde, men där lämnar ju alla innan man hunnit nå lvl 50 eller hur det var. Och TD o andra lägen var mest weird att spela med GOW-kontroller och hur... 03/06 People Can Fly kan göra så mycket roligare spel... Men så blir de fast på att utveckla tråkiga spel om tjocka space marines, synd att de kan skita sig så för utvecklare med talang. 03/06 plus att spelet inte hade någon PVP multiplayer :< det var bara Horde Mode vad jag vet 03/06 Så de blir ett spel som tar 3,5 timme att spela igenom? 03/06 PFC kan nog göra nåt riktigt bra av det här! Bulletstorm är kriminellt underskattat, ett av de absolut roligaste shooter-spelen på senare tid. Och mer Gears är aldrig fel. 03/06 hoppas att det inte blir lika amerikanskt som Bulletstorm >.< och de svor löjligt mycket (om alla i de spelet inte hade tourettes syndrom vill säga) 03/06
Skicka en rättelse