Spelförstörande buggar kommer lagas och efterfrågade pc-inställningar kommer tillkomma i Darksiders II. "Men det kan dröja en aning", säger utvecklaren.

#Vigil Games är i full färd med att snickra ihop en patch som ska lägga till flera efterfrågade inslag för pc-spelarna av #Darksiders II: bland annat en vsync-uppdatering, förbättrad shadow map-upplösning, valmöjligheter för x-axis och fler mapping-options för ditt tangentbord.

Dessutom kommer patchen fixa progression-buggarna till samtliga format. Passande nog planeras den att släppas samtidigt till pc, Playstation 3 och Xbox 360 – men vi kan få vänta.

– Vi prioriterar de här problemen men det kan dröja en aning, hälsar utvecklaren via spelets hemsida.

I veckan anmärkte Victor i sin recension på både buggar och det skrala utbudet av pc-inställningar.

Jo håller med dig om att det kan bli lite kaos i små rum även på konsol, speciellt med mycket fiender 27/08 Jag själv körde ettan med mus och tangentbord, vilket jag tycker fungerade utmärkt. Blev aldrig frustrerad vare sig på respons eller kamera. Tvåan däremot kan stundvis ha riktigt långsam respons, särskilt dodge-kommandot (Alt) är mycket mer utmanande... 27/08 Måste fråga er som lirar på pc, i mitt tycke är spel som darksiders som gjutna för handkontroll, är det ens spelbart med tangentbord och mus eller är det en gamepad som gäller? äger det till ps3 själv 27/08 Tycker det är tråkigt att spelet skall bugga varje gång man sätter på antilising m.m. :/ 27/08 Jaja bara att vänta, Då kan jag spela igenom ettan i lugn och ro och fräscha upp minnet lite så kanske patchen är ute tills att jag är klar. ;) Visst är det skit att det inte blir rätt från start med dom ser ju iaf till att försöka fixa det, inte alla... 26/08 ...med tanke på att jag fick "minus" så antar jag att det inte ska det :P 26/08 Oerhört besviken på Vigil och deras usla konsolportning. Tyckte faktiskt att ettan funkade oerhört mycket bättre, med tightare och mer responsiva kontroller till PC:n samt bättre kamerarörelser. Tycker att tvåans kamera är bökig och alldeles för närgång... 26/08 Ska inte såna saker vara med från början?? 26/08 Tänkte precis påpeka det här. Faktum är att spelets interna tidssynk fuckar ur helt beroende på vsync (vet inte om de patchat det helt ännu). Så dygn och tid slutar synka och alla scripts slutar trigga korrekt. Spel är inte så simpla som man tror :P 26/08 v sync är mer än bara frames per sec tak i skyrim fuckar vsync ur hela gravitationen.. öppnar man en dörr kan allt i rummet flyga omkring vildt npcer kan fastna i marken.. m.m 26/08
Skicka en rättelse