Nu återstår det mindre än ett dygn tills att höstens stora onlinerollspel släpps - snacka av dig om Guild Wars 2!

Många av er har redan fått en försmak av Tyria men om mindre än ett dygn drar äventyret igång på allvar och hundratusentals gamers invaderar servrarna. Den långa väntan på #Guild Wars 2 är därmed snart över och visst känns det passande att ställa den klassiska sportintervjufrågan - hur känns det?

Surfa in till forumet och snacka om förväntningarna, dela med dig av de tidigare intrycket och kanske hitta folk att spela med under de första skälvande dagarna. Missa inte heller vår mmo-expert Petter Mårtenssens löpande rapporter och förvänta dig vår recension inom kort.

Gå till någon annan spelsida då... http://4.bp.blogspot.com/_VWi6h6gMwFs/TTyg1ZFtTxI/AAAAAAAAAZo/64DnDfsmlyI/s1600/theres-the-door-now-get-the-fuck-out.jpg 03/09 Hur får då man tag på en digital utgåva månntro? 01/09 Det är bara för att dom är as-sura. Skånsk humor at it's finest! 28/08 Nej det är det inte. Har polare som lirar med 4670m på laptop utan problem. Själv kör jag I5 2500k och ett gammalt 5870 på stadiga 70 fps och jag körde ett dynamiskt event i går med över 40 deltagare (hur cool är draken i swamp i Queensdale) och det sjö... 28/08 Alla spel är ju lyckade i någon utsträckning, det finns så gott som alltid någon/några som tycker spel X eller Y är bra. Om man ska gå in på djupet lite mer är det väl vad utvecklaren får ut rent ekonomiskt kontra vad de har lagt/kontinuerligt lägger.... 28/08 WoW-ätaren! 28/08 Tror du att du skulle kunna omformulera det stycket? Inget illa menat, men jag förstår inte vad du försöker uttrycka. Så jag antar att vi kan sammanfatta det med att ett lyckat spel är ett som är underhållande, alltså en helt subjektiv uppfattning som... 28/08 Du får helt enkelt öppna en ticket till dem, de svarar faktiskt jävligt fort, tog mig bara 6 timmar. Lägg in en dxdiag fil, förklara ditt problem i detalj. om de inte fixar detta så kan du antagligen få pengarna tillbaka. Din processor är inte den absol... 28/08 Testade -repair och varit inne och pillat på catalyst inställningarna, fortfarande icke spelbart, verkar som det inte blir något gw2 för mig :p 27/08 Läst om folk som påstår att dom haft fps problem som kört en repair på clienten. Har inte testat själv eftersom jag inte haft det problemet men kan ju vara värt ett försök om inget annat funkar. Du gör det genom att skapa en genväg och sedan i egenskape... 27/08
Skicka en rättelse