En galax full med möjligheter. Ja, så vill i alla fall Bioware och EA beskriva free-to-play-omstarten av The Old Republic.

För elva månader sedan släpptes #Star Wars: The Old Republic. Sedan dess har titeln haft en knackig resa. För en vecka sedan blev det galaktiska online-rollspelet free-to-play, en nystart som #EA och #Bioware hoppas ska blåsa in nytt liv i spelet.

Har du redan återvänt till galaxen? Lämnade du den aldrig? Eller vägrar du befatta dig med den? Oavsett vilket visar den nya trailern vad du kan vänta dig – eller vad du går miste om.

[video=12949]

Du får dina cartel coins om du har en aktiv prenumeration under F2P starten. Slutdatumet för det är satt till den 20:e december. Dvs om du vill spela F2P, och har Cartel Coins väntande på dig, så skulle jag rekommendera att prenumerera en månad och säge... 23/11 Kanske det, jag har dock sprint från start pga "Preffered" status, men jag står fast vid att jag inte tycker om att "bli spottad i ansiktet" ;) 23/11 Sprint får man vid level 15 23/11 Jag som betalar månatlig avgift måste fortfarande låsa upp de andra raserna om jag vill spela med vilken ras som helst inom alla klasser. Skillnaden är att förutom att nå lvl 50 eller betala 1,5 million credits så kan jag även låsa upp raser med Cartel... 23/11 Jag gillar spelet, även om jag hatar ea. Visst, de har gjort värdelösa restriktioner, men jag kan ändå inget annat än älska spelet :P tror däremot att spelet är på väg mot sin undergång och om det är det så MÅSTE Bioware få göra en värdig uppföljare til... 23/11 Var riktigt hypad på spelet innan release och gav betan en riktigt bra chans (nästan lvl 50), blev en cancel på pre-ordern, hur mycket jag än försökte gilla spelet så gick det inte. Deras "Free2Play" model är dock den sämsta jag någonsin sett, så blir... 22/11 Gav det en chans.. inget för mig tyvärr :( 22/11 My 2 cents: Jag förbokade Digital Deluxe, hade 2 månaders -betald- sub efter (dvs 90 dagar eftersom 30 dagar inkluderat + 60 dagar) Jag skulle få ca 1200 "cartel coins" eller något enligt mitt "account statement" Inte fått något, support ignorerar mig.... 22/11 Vad för nytt innehåll avslöjade den trailern förutom att TOR ska bli free-to play? Absolut inget. Det här spelet är EAs nya kassako, rent strunt som är tungt instanserat och thempark utformat. Du kan lika gärna titta på en film, så mycket valfrihet har... 22/11 Strunta i ner tummarna det är tyvärr sant det du skrev. Men fanklubben vill inte höra det! De som inte lyssnar på spelarna gör sällan rätt. Säger igen gör om gör rätt! 22/11
Skicka en rättelse