Lika delar Magicka som Diablo möter du i det svenska indiespelet med plats för fyra framför skärmen.

Under mellandagarna började @Hipshot, en av våra långtida medlemmar, att visa upp de första glimtarna från indiespelet #Hammerwatch som han och en kamrat arbetar på. Det första intrycket skvallrar om inspiration från såväl #Diablo som #Magicka och precis som i det senare kan fyra personer spela tillsammans på samma skärm.

Coop med fyra spelare på samma skärm

I bloggen här på FZ kan du bland annat se gameplay-filmer från såväl fyraspelarsmys som sololirande och detaljstudier på några av fienderna. Vi ser fram emot att ta del av fler uppdateringar framöver.

Två exempel på fiender

Vad syftet är? Att han förmedlar sin åsikt, en åsikt som t.ex en. spelutvecklare (eller vem som helst) kan läsa när de läser den här nyheten och veta vad folk (eller nu just han) känner för ett spel med pixel-grafik. Det är anledning nog. Känns förövrig... 04/01 Japp, när vi spelade nu, så spelade vi med 3st 360kontroller och en på tangentbord. Just nu är det bara 360kontrollerna som funkar, men sedan kommer väl alla kontroller funka, man kan ju mappa knappar hur man vill med, så ja... 03/01 Det är en sak att uttrycka konstruktiv kritik, som den med ljudeffekterna ovan, en annan att bara göra ett uttalande som att man är trött på en viss typ av grafisk stil i allmänhet, det är som att jag skulle kommentera i nyheter om MOBA spel att jag är... 03/01 Det var inte direkt menat mot honom utan snarare överlag. 03/01 Är det inte bättre att det kommer ut att folk tycker att sak A ser ointressant för dem eftersom det innehåller en massa av sak B t.ex? Ingetting som han sa var särskilt hatiskt. Han bara förmedla att han är trött på generisk pixelgrafik, vilket spelet... 03/01 Inget fel på att ha en åsikt - dock brukar internet snabbt fyllas av inlägg av folk som avskyr något så mycket att de känner sig tvingade att dela med sig av sitt hat. Väldigt ofta att folk lägger ner tid att skriva inlägg om hur ointressant något är i... 03/01 Snabb fråga: Har det handkontroll-stöd? 03/01 Jag trodde sånt hette att ha en åsikt 03/01 Nu är det så. Vi testar och ser hur det funkar, man måste tweaka detta lite med, men så här initialt så är det en ganska cool sak faktiskt. 03/01 Ett knep är väl att variera uppspelningshastigheten på effekterna litegranna så att det blir subtila skillnader? typ peew peeew pew :) Kräver säkert en del jobb att få till dock. 03/01
Skicka en rättelse