Activision tror att Black Ops II kommer ta över ditt liv. Som ersättare har vi... Peter Stormare!

#Activision fruktar att kommande dlc-paketet Revolution kommer ta upp det mesta av din tid. Lyckligtvis finns det en ersättare. Han kallas för "The Replacer" och är misstänkt lik Peter Stormare.

Revolution släpps till #Call of Duty: Black Ops II i slutet av månaden och är ett dlc-paket med fyra nya multiplayer-kartor, nytt vapen samt co-op-karta och ett nytt spelläge till Zombies.

[video=13344]

Eftersom allt det där var svar på mitt inlägg så antar jag att det var riktat till mig, så jag svarar väl: 1. Jag har inte sagt att det är fel att tvivla. 2. Jag har inte sett en enda FZ-medlem gråta, någonsin. 3. Jag håller definitivt inte med om att... 25/01 Ja jag hade fel, ser du någonstans jag försöker säga emot eller? Nej det kan du inte se. Och jag har stött på en hel del dryga människor som trollar och ljuger oavsett vad du säger, båda kan kan ha stött på olika människor olika tidpunkter m.m men jag... 25/01 Ja men nu hade du fel, tvivel eller ej så sluta försöka rättfärdiga bitterheten Sen tycker jag personligen inte att majoriteten här är dryga eller trolls, i denna tråden har jag bara sett en sådan avatar ;) 25/01 Är det fel att tvivla då majoriteten av människor här är trolls och bara stora lögnare på FZ? Well då ska jag väl sluta tvivla då, det är ju inte tillåtet här utan att folk börjar gråta. Det räckte med bevis sen sa jag ju inget mer, men här får man ju... 25/01 Snacka om att ÄGA! Klockrent svar Hymer. Alla tvivlare kan gå och dra något gammalt över sig. 25/01 Lika färgglatt som Lego! 23/01 och varför skulle det inte kunna vara sant? fan konstigare saker har hänt än att någons släkting producerat en film. fan jag har en polare som jobbat med filmer som kick ass, john carter, Paul, och world war z...så nog fan kan han ha en släkting som pro... 23/01 lol! Skön film. 23/01 Fan sjukt att bara genom att stoppa in Peter Stormare så fick dom mig att vilja köpa Black Ops 2 och DLC:t... Inte bra det här. 23/01 Du får hälsa honom att det var en riktigt rolig trailer :) Synd bara att spelet i sig inte är lika roligt :P 23/01
Skicka en rättelse