Nytt rön pekar mot exakt datum för uppvisandet av Microsofts nästa konsol.

Här om dagen rapporterade vi om nya rykten gällande uppvisandet av nästa Xbox. Då verkade både sajter som CVG och VG247 ha insikter om att april är månaden konsolen visas upp, och ett nytt twittrande från CVG-nissen Rob Crossley uppger ett exakt datum.

– Evenemanget för nästa Xbox är schemalagt till 26 april, har jag fått höra från en person jag litar på. Microsoft skulle kunna ändra datumet, men var medveten när du fyller i din kalender, twittrade Rob.

Så slutet av april exploderar nästa moln från nästa generation. Självklart kommer vi hålla dig uppdaterad. Om du av någon anledning skulle missat förra veckans stora Playstation 4-tillkännagivande bör du omedelbums bege dig till vår stora introduktionsnyhet.

Själv så är jag mer sugen på ps4 eftersom dem, vad jag tycker, har mer exklusiva titlar i sitt utbud. Jag älskar uncharted serien och även killzone. Men är i grund och botten en pc människa. Halo och Gears Of War har aldrig riktigt fångat mitt intresse... 27/02 Om den ser ut som på bilden lär den sälja lite lite mindre. :) 27/02 Visserligen men jag tror inte T1 konkurrerar med Sonys TV-apparater direkt. Den är mer ett komplement, medan jag helt klart kan tänka mig att skippa TV helt och hållet för spelande ifall Oculus Rift-vågen blir lyckad. Men men, vem vet egentligen. Förstå... 26/02 Inget som helst fel på ordvalet. :) Jag tänkte mest på ditt argumentet att Sony inte vill konkurrera med sina egna TV-apparater - och nu säger du att T1 är en TV man kan sätta på huvudet. Sedan så är det väl ganska tänkbart att Sony utvecklar detta vida... 26/02 Att ens nämna HMZ-T1 i samma sammanhang som Oculus Rift är en skymf mot den kommande VR-revolutionen. Ursäkta mitt bryska ordval :) T1 är inget annat än en TV som du kan sätta på huvudet. Den var aldrig avsedd att användas för VR och skulle inte klara... 26/02 Nu är det väl svårt att se att det är mer sannolikt att MS hoppar på trenden då Sony redan tillverkar HMZ-T1 sedan drygt ett år tillbaka? http://en.wikipedia.org/wiki/HMZ-T1 26/02 Det är ju defintivt mer sannolikt att Microsoft på sikt hoppar på Oculus/VR-trenden än att Sony gör det. Sony skulle ju om dom gjorde det konkurrera med sina egna TV-apparater. Vem vet, M$ kanske har uppmärksammat intresset för Oculus Rift och till och... 26/02 för att sätta lite saker i perspektiv när det kommer till specsen på ps3 och xbox som nu är runt 7 år gammla. Xbox 360 CPU 3.2 GHz PowerPC Tri-Core Xenon Memory 512 MB of GDDR3 RAM clocked at 700 MHz Graphics 500 MHz ATI Xenos här är lite av vad det kan... 25/02 Sony's PS4-evenemang kan ju vara det sämsta jag sett på länge. Kommer inte bli svårt för Microsoft att toppa det. Garanterar att alla Microsoft-anställda satt och skrattade åt livestreamen. :P 25/02 En knapp to rule them all: Gilla, dela OCH statusuppdatera Jag tror faktiskt att PS4 kommer se bättre ut än PC framöver när väl utvecklare lär sig optimera också. Ingen optimerar ju till PC, det går ju inte. 25/02
Skicka en rättelse