Med tanke på hur Watch Dogs under förra E3-mässan tog gamervärlden med storm är det inte förvånande att Ubisoft gett gänget mer resurser, men det är trevligt att det nu bekräftats.

#Ubisofts multigenerationella storsatsning #Watch Dogs fick mången gamer världen över att under förra årets E3-mässa utbrista: "Hurra, en frälsare är född". Det var nämligen ett riktigt torrt E3 och att just Ubisoft skulle förvåna alla var även det oväntat. Men hur påverkade det här egentligen #Ubisoft Montreal?

– E3 var ett fantastiskt avslöjandescenario för Watch Dogs. Det gav oss chansen att utöka hela projektet genom att ge studion möjligheten att ha större teams för att hjälpa dem uppnå sina mål. Det finns alltid grymma idéer, men du behöver tillräckligt med folk för att kunna få dem att bli till verklighet. Efter E3 säkerställde vi att de hade alla teams de behövde och alla kapacitet de ville ha för att fullfölja sina drömmar. Det är en öppen värld som är välanpassad till vad spelare vill lira idag. Så det finns mycket potential för framgång, säger Yves Guillemot till MCV UK.

Huruvida spelet kommer lyckas utmana #Grand Theft Auto V på allvar, vilket är deras intention, ja, det torde vi få reda på en vacker dag.

Fast jag hänger inte riktigt med här? Vem har sagt något om Max Payne 3? Bara du? Jag skrev att GTA V kommer krossa Watch Dog. 04/03 Till GTA var det Expansions men till Max Payne 3 släppte dom massvis med DLC's. 11st... 04/03 DLC? Två riktiga expansioner som innehöll nya kampanjer, karaktärer, vapen och mycket mera. :) 04/03 Knappast DLC till GTA IV, mer expansioner i form av Gay Tony och Lost & Damned. Hursomhelst har dom ju sagt att dom kommer att satsa på mindre DLC nästa gång, sålde tydligen för dåligt. Synd, älskade Gay Tony. 04/03 Man får ju inte heller glömma att det faktiskt kom en rad DLCs till GTA IV heller. 04/03 Kommer inte ihåg mycket av ettan, men i de senare, aktuella, spelen kan du i vilket fall springa åt vilket håll som helst, när som helst, så länge du inte befinner dig i spelvärldens utkant. Storymässigt är spelen linjära, men vad gäller navigationen... 04/03 Uuuh det ryser i hela kroppen när jag tänker på hur smärtsam installationen av GTA IV var.. 04/03 Om Ubisoft även kunde slopa sitt drakoniska DRM och deras arroganta inställning till de som kör på dator så kan jag mycket väl tänka mig att detta kommer sälja väldigt bra på PC om spelet i övrigt är bra. 04/03 Det kommer bli coolt , man kommer ju hinna spela Watchdogs innan GTA 5 då de snåla jäklarna på Rockstar väntar med PC releasen. Det intressanta verkar vara hur de implementerar multiplayer i WatchDogs , haken är om de begränsar välden. Hoppas på ett bra... 04/03 Jag ser fram emot GTA V mycket, men Watch Dogs är MYCKET mer min stil. Kommer bli fett! Gött det utvecklas för PC i första hand också! 04/03
Skicka en rättelse