Ännu en "Ask us anything" har ägt rum, där ivriga fans ställer frågor till #ZeniMax Online Studios och får veta mer om det kommande mmo-spelet #The Elder Scrolls Online. Den här gången handlade det i stor utsträckning om pvp-strider.

Zenimax pratar lite om hur det fungerar att invadera ett fort. Det finns tre resurser att ta med i beräkningen innan man anfaller. Sågverk gör dörrarna starkare, bondgårdar håller vakterna tuffa och starka, och gruvor förstärker fortets väggar med sina mineraler. För en framgångsrik invasion kan det med andra ord vara vettigt att först erövra de kringliggande områdena. Zenimax är dock ännu inte villiga att avslöja just vilka fördelar man får som spelare för att ta över och vakta forten.

De avslöjar också att det finns ett separat ranking-system för pvp där man förtjänar titlar och kan köpa rustningar och vapen, och det finns även särskilda pvp-förmågor. Läs hela artikeln här.

Jopp man ska aldrig slänga in handuken när det gäller spel det kan gå åt båda hållen du kan älska det vid beta hata det vid release eller tvärtom. Vilket är så irriterande men det finns många idivider som ej tänker såhär, dom ser beta, okej så detta är... 25/04 I dagsläget ser det inte så jättebra ut. Men jag håller med, vi får se hur det ser ut i slutändan, man kanske ändrar sig ;) 25/04 det är ju iofs upp till var och en :) jag tvingar ingen att älska spelet bara tycker det är fel säga något som inte stämmer, ska man skriva vad man tycker osv så kan man hålla sig till sanningen inte något som man tror. Du har ju sett spelet ex och tyck... 25/04 Jag kan erkänna att jag inte följt detta spel, i stort sätt ingenting. Men av det jag har sett så såg det fruktansvärt stelt och tråkigt ut. Att man måste ''aima med softlock'' säger mig ingenting eftersom att det fortfarande ser asdåligt ut. Dem har... 24/04 Ytterligare en till som ej följt spelet och slänger ur sig nonsens. läs på innan du skriver sluta... bara sluta sprid falsk information som andra lyssnar på. Ska du skriva om något spel så ska du läst om det via forum, kollat igenom saker och följt spel... 24/04 Det är ingen wow clon eller någon mmo klon. närmsta jag kan säga är en hybrid mellan, tera online,wow daoc och darkfall. finns 4-6 olika klasser,klasser gör dig inte till tank/dps/healer. Utan vad du väljer har equipat. vapen har passiva och aktiva spel... 24/04 Att folk tror fel spelar väl knappast någon roll i denna situation. Gameplay ser ut som alla andra MMO, finns ingen som helst innovation. Det ända som lockar är att återuppleva gamla ställen från dem riktigta spelen. 24/04 Nu börjar meningen dock med "let me guess". Och tummarna därefter är mer ett uttryck för hur de flesta MMOs ser likadana ut, och att man börjar tröttna på att allt är likadant, hela tiden. Får hoppas att Elderscrolls kommer med något nytt. Men du får... 24/04 Fast SWTOR har vänt trenden efter F2P konvertering och har riktigt många spelare igen. Tycker jag är beundransvärt! 24/04 Jag ska belägra deras ändalyktor med min fot om de gör ett taffligt spel... 24/04
Skicka en rättelse