Den 14:e maj slog speluppdatering 2.1 ned som en rymdkapsel på #Star Wars: The Old Republic:s yta. Med den kom möjligheten att spela den för spelet nya rasen cathar, samt färga sin rustning i häftiga (eller lustiga) färger. Men #Bioware nöjer sig inte där, utan tänker lansera två stora uppdateringar under sommaren.

Den första, 2.2, landar den 11:e juni och bjuder på nightmare-svårighetsgrad på Terror From Beyond-räden. Ny och hemsk spelmekanik är ingenting för den med svaga nerver. Det kommer även nya guild-bonusar samt möjlighet för spelare att tillverka underworld-rustning.

Uppdatering 2.3 kommer 6:e augusti och blir ännu större. Där kan vi räkna med nya flashpoints, ett nytt område för dagliga quester, återkommande evenemang och grafiska förbättringar. Under sommaren kommer det också aktiveras tre helger då man får dubbelt så mycket erfarenhetspoäng när man loggar in och spelar.

Försöker absolut inte försvara BioWares girighet, MEN!, man kan köpa en stor mängd upplåsningar för ingame credits. Har en i mitt gille som kör f2p och kör med oss övriga utan några större bekymmer tack vare detta. :) 28/05 Rift är riktigt kul. Man kan i stort skapa sin egna klass som man vill. Snygg grafik. Mycket att upptäcka, lite som Everquest, collections och sånt. Quests som man måste hitta och så. Riktigt riktigt kul. 27/05 Nice, enda mmorpgt som fångade mig ens lite gran. 27/05 Älskar Star Wars och SWTOR (vidare se signatur), men problemet är att det är ett vanligt MMO och så j**** statiskt klickande på tangentbordet. Lösningen: typ Defiance - pangandes á la FPS/TPS gör all skillnad i världen. It's the future! 27/05 Va nice.. va bra att även om det är F2P så kommer uppdateringar ändån :) detta gillar vi. xD 27/05 Jag vill ha fler spelbara raser och det har jag velat sen starten. Rodian, Wookies, Ewoks, Yodas.. Just när det gäller Star Wars så finns det en drös massa coola raser men nej vi väljer istället att måla människorasen röd och stoppar ett par horn i pann... 27/05 rift blir troligen ett mycket bätre f2p alternativ. 27/05 Samma sits som Wintermist... Collectors edition + sub men likt förbannat åker man på att handla cartel coins för prylar hit och dit. Dyrare nu än när det inte var f2p. Och innan ni hoppar på - ja man klarar sig utan att öppna plånboken om man vill vara... 27/05 Lite off topic, men FZ har väl ingen stavningskontroll för någon(?). Det är ju webbläsaren som står för det. 27/05 Droppen som fick det att rinna över för mig var BioWare's hänsynslösa girighet som uppstått. Jag har köppt Collector's Edition. Jag har subscribat hela tiden när jag spelat, jag har även lagt en stor del pengar på deras Cartel Market. Och med senaste... 27/05
Skicka en rättelse