I år kommer Nintendo inte hålla någon E3-presskonferens. Istället är det Nintendo Direct som ska ge oss svar om Wii U:s framtid. Och det finns många frågetecken att räta ut.

Den 11 juni klockan 16:00 kommer #Nintendo inte hålla sin traditionsenliga presskonferens på E3. Som bekant har Kyoto-företaget i år valt en helt annan väg. Istället för en koloss till konferens är det istället det allt mer populära Nintendo Direct som kommer stå för utannonseringarna, underhållningen och alla nya trailers.

Vansinnigt eller ett genidrag? Den som har sin kropp redo på tisdag får se.

Eventet den 11 juni ska fokusera enbart på Wii U. Det kan behövas då försäljningen av den nya konsolen varit allt annat än upplyftande. Men att Nintendo ska glömma bort 3DS är otänkbart. Mot alla odds och analyser har den hittills sålt i 31 miljoner ex. Wii U kämpar därbakom med 3,5 miljoner. Fansen är uppenbarligen inte övertygade. Kommer de bli det efter E3?Den 11 juni klockan 16:00 är det dags för Nintendo att bekänna färg. För att läsa om förväntningarna inför #Sonys och #Microsofts shower klickar du här och här. Vare sig du vill se på Nintendo Direct eller presskonferenserna kommer FZ självklart streama dem alla.

Skicka en rättelse