Samtidigt som Gamescom drar igång bjuder Crytek in till betatesta gratispangaren Warface.

I samband med att den stora spelmässan Gamescom drar igång nästa vecka bjuder #Crytek in till en ny omgång buggjakt i gratispangaren #Warface. Betatestet startar den 21 augusti och den officiella hemsidan är öppen för att ta emot din ansökan.

Det senaste betatestet kördes i januari så förhoppnings börjar spelet bli redo att släppas, kanske får vi till och med ett spikat datum från mässgolvet i Tyskland nästa vecka.

Du tror alltså att jag allvar menar att han ska till Afghanistan? Trollar du eller har du svårt att förstå ironi? För övrigt är din poäng om att vad är roligt subjektivt just min poäng också till honom. Igen; trollar du eller har du svårt att förstå?... 20/08 Beta igen? Lirade detta i vintras. Var sådär. 17/08 testat skiten en gång tröttnade dirr. Bf3/Bf4 Ftw! Möjligtvist lite cod ghosts på det också så har man allt man behöver! Cheers 17/08 Vad som är roligt är subjektivt. Du kan inte säga att du har mer rätt än någon annan i denna fråga. Att klassa ett spel som superrealistiskt bara för att det har rekyl är verkligen att överdriva. Att säga till honom att åka till Afghanistan för att han... 16/08 En sak som är kanske viktigare än något annat när det gäller FPS till PC är fuskare. Det har blivit mycket lättare att fuska. Konsoler har mycket mindre av detta problem, även om de också finns. En annan sak är modvänlighet. Många av de bästa FPS:en bör... 16/08 Tokigt argument. Även spel med mer realistisk rekyl är extremt orealistiska på extremt många sätt. Spel är spel, de är till för att vara roliga/underhållande. Om du vill ha superrealism så kan du alltid gå med i armén, åk till Afghanistan och sitt i en... 16/08 Vart fan är rekylen? Hatar "moderna" fps spel 16/08 Sweet =) 16/08 Det jag provade var någon form av Left 4 Dead coop man körde online 4 stycken. Jag tyckte inte det var roligt alls. http://www.youtube.com/watch?v=_ModEdijWsc http://www.youtube.com/watch?v=HBEQzr0mqOs Här spelar jag lite ^^ 16/08 Vad e poängen med detta spelet? Enda skillnaden mellan detta och crysis... nu tappade jag bort mig.. vad är skillnaden? 16/08
Skicka en rättelse