#Simcity: Cities of Tomorrow är den första expansionen till #Simcity. Med den kastar vi oss framåt i tiden och får möjlighet att leka med morgondagens teknik för att bygga nya samhällen. En ny trailer har hittat ut på internet och förklarar lite mer kring vad vi kan göra.

Magnetiska tåg på upphöjda rälsar blir en skänk från ovan för de som liksom jag bygger städer som slutar i ett förorenat virrvarr av illa planerade vägar. En annan nyhet är så kallade mega towers som man kan bygga våning för våning och anpassa efter stadens behov.

Jo eller hur.. Eller "Sim CityBlock", spelet är MASSIVT i utformningen, men hela kartan och dess kapacitet på spelet är extremt begränsat och minimalt. 19/10 Jag har faktiskt börjat spela Sim City igen och jag kan börja uppskatta regionstänket, men med det sagt så är städerna för små, kartorna som är roligast att spela på är dom som har olika höjdskillnader och vatten i sig, men dom blir väldigt begränsade... 17/10 Än en gång. Polish a turd, it's still a turd! 16/10 som vanligt så ser det skit kul ut, men som vanligt så krossas drömmen av spelets problem. Sim City 5 är dött för mig, väntar till nästa spel. kommentatorns kommentar från slutat av klippet säger allt... mina tre städer jobbar tillsammans för att göra... 16/10 Ursäkta? Inga större ytor att bygga på? Ingen terrängmodifierare? För stora tekniska begränsningar? http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2013/091/6/5/nothing_to_do_here_in_hd_by_lemmino-d6025yy.png 16/10 Ser ju riktigt skoj ut. men jag väntar nog hellre på nästa spel i serien som förhoppningsvis är tillräckligt bra redan från början. 16/10 SimVillage hade passat bättre. 16/10 Nej, dom hade nåt twitter inlägg för några veckor sen när dom utannonserade expansionen att det inte går att göra större städer, men att man skulle kunna spela offline. 16/10 "Cities of Tommorow".... Are this big |-| compared to reality's |--------------------------| 16/10 Tänker inte köpa några expansioner för än de har fixat till problemen... NI KOMMER INTE FÅ MINA PENGAR EA MOHAHAHA!! 16/10
Skicka en rättelse