Det var inte det smartaste draget #Wild Games Studio kunde göra, när de anmälde TotalBiscuit på grund av att han spelat in en mycket kritisk förhandstitt på #Day One: Garry’s Incident. Även fast utvecklaren rätt snabbt drog tillbaka anmälan på Youtube, så har de rört upp känslorna hos en hel del spelare.

Faktum är att en namninsamling startats för att #Wild Games Studios ska få smaka på sin egna medicin. I detta upprop uppmanas #Valve att ta bort spelet från Steam på grund att det är ofullständigt, samt att utvecklaren betett sig illa. 3700 har i skrivande stund skrivit på, och det krävs ytterligare ett tusental för att det ska bli en lyckad namninsamling.

Ovan ser du filmen som fick studion att gå i taket, för att sedan anmäla för brott mot upphovsrättslagen. De kritiska rösterna hörs även på Metacritic, där användare belönat spelet med 0,5 av 10 i betyg.

Tack till KatOne för detta #nyhetstips!
Nederst i nyheten, precis under youtube-rutan. 26/10 Det är ingen i den här tråden som länkat till namninsamlingen, vad jag kan se. Har någon en URL lätt tillgänglig? Edit: Sorry, och tack 'Parsec' nedan! 26/10 Börjar bli fundersam på ifall du ens läste vad jag skrev. I ovanstående inlägg så var det mina åsikter om varför det inte är en sån big deal samt att dessa problem har en förmåga att lösa sig själv utan tappra tangentbordskrigare i yttrandefrihetens nam... 23/10 Blir fundersam på om du alls har koll på vidden. Se filmen igen, verkar som du missat en hel del vitala delar av vad det faktiskt handlar om. http://www.youtube.com/watch?v=QfgoDDh4kE0#t=14 23/10 haha grymt spel! Borde släppas ihop med mästerverket big riggs! 23/10 Vad jag menade var helt enkelt att detta inte är en stor nog händelse för att jag som person ska kunna tänka mig att engagera mig, samla moben och tända facklorna. Att ett företag drog in EN video av många som gav dem negativa recensioner känns inte som... 23/10 I stort sett undantagslöst så finns det alltid viktigare frågor. När man passeerat de uppenbara är man inne på tycke och smak. Skillnaden mellan dig och mig i resonemang tycks vara att jag vill att man ska få stå för det man gjort. Speciellt om man blir... 23/10 Du ska inte tolka mina åsikter som en definitiv sanning utan bara som just en åsikt. Jag tycker det är sannolikt att namninsamlingen startats pga utvecklarens agerande snarare än deras spel. Läser du nyheten så verkar jag inte vara ensam om den uppfattn... 23/10 Som jag skrev i inlägget så är jag helt och hållet för att (inom lagens gränser) vem som helst ska få skriva vad som helst. Vad jag dock har svårt att förstå är ibland hur personer orkar att ens hetsa upp sig över detta. Jag tycker väl att det är lite... 23/10 [quote=Grimley]CD Project tex lyssnade på spelarna i alla fall och gav en hel del gratis när de inte vae nöjda med spelet. Hur många gör det? Till och med "genomonda" EA gjorde det med Sim city... 23/10
Skicka en rättelse