The Sims-abstinens? Lugn, en ny expansion till The Sims 3 kommer redan i morgon.

När #The Sims 4 avtäcktes i våras väcktes hopp för alla som tröttnat på #The Sims 3:s ständiga expansioner. Men än finns det utrymme att krama ytterligare lite liv ur trean, för #EA meddelar att The Sims 4 inte landar i butik förrän om ett år.

Hösten 2014 är alltså vad som gäller för den som ser fram mot nyheter som nya kreativa verktyg, fler känslor och högre intelligens hos karaktärerna. Om väntan blir olidlig kommer du kunna trösta dig med ytterligare någon The Sims 3-expansion. Till exempel #The Sims 3: Into the Future, som släpps i morgon och som om vi räknat rätt är expansion nummer elva i ordningen.

Det jag hoppas på är att man inte ska behöva göra allt till rutiner varje dag. Att spendera varje dag med att skita, äta, jobba och på lediga dagarna prata med andra simmar. För att sedan börja om. Bryter man mönstret så tappar man vänner och kan inte... 23/10 Låt mig gissa; Det kommer se ut och vara ungefär som trean, och så får vi köpa alla expansioner en gång till (för i princip samma spel). Och så online-DRM såklart så spelet knappt fungerar. 23/10 Lite pinsamt att mer än hälften av dessa kommentarer handlar om hur hon i blå tröja ser ut och inte om själva spelet... 23/10 Hur ser hon ut.. asså 23/10 Det är mannen på bilden som har kontrollen i handen plus den gröna pluppen. Så det första jag tänkte på var trots allt att han var i kontroll över alla dessa kvinnor som söker hans uppmärksamhet. Kul att du tänkte på ett annat sätt 23/10 Precis! Varför skapa ett spel som inte är 100% klart, och så måste man spendera ännu mer pengar, enbart för att få spelet att bli 100% klart! Det känns som att EA vill bara komma åt ens pengar. 23/10 Precis min tanke! Som man känner jag mig otroligt kränkt och förnedrad! 23/10 Håller med, jag var inte riktigt nöjd med de lösningar man kunde fixa till trean, moddar och sånt, det vore riktigt kul att ha äkta utvecklar-skapat integrerat från början stöd. 23/10 Skulle dettta vara jämställt? Det är ju bara en man på bilden. 23/10 Jag hoppas verkligen att de väljer att lägga till stödet för flera spelare i The Sims 4. Det skulle ha varit grymt ^^ 23/10
Skicka en rättelse