Enligt källor till Examiner kommer vi kunna se fram emot två nya spel i Assassin's Creed-serien nästa år. Det ena skall vara under utveckling till förra generationens konsoler, det vill säga Playstation 3 och Xbox 360. Medan det andra fokuserar på Playstation 4 och Xbox One. Vi vet inte mycket mer än detta, men det sägs att dessa spelen kommer att bli något annat än hur vi är vana att se serien.

Om du tycker det är dags för #Ubisoft Entertainment att sluta mjölka den lönnmördande kossan, då kan vi meddela att det inte lär hända efter det varma mottagande som #Assassin's Creed IV: Black Flag fick. Här på FZ blev det fyra av fem när vi recenserade det.

Tycker det är helt ok. Inget kanonspel. Haha, där är jag böjd att hålla med. 23/12 Får jag smaka det du röker? 3an är ju hemsk. Man fick tvinga sig genom den. 4an var förvånansvärt bra, dock inget AC spel då killen bara är random bondlurk som är expertakrobat utan direkt anledning. 23/12 Alla ni som gnäller om mjölk, coola ner er lite innan ni vet vad det handlar om. Black Flag hade jag inga större förväntningar om, orkade inte ens spela klart AC3, men det är ett riktigt bra spel. Vad som gör det till ett bra spel är att spelmekaniken... 21/12 3an kändes väldigt mycket som ett "test" som uppenbarligen gav bra resultat med IV. Tror nästa spel till nuvarande konsolen (360/PS3) kommer vara en väldigt bra hit, sen hur spelet till next gen kommer visa stor skillnad återstår att se. 20/12 Notera det som står i artikeln om att fyran faktiskt fick ett varmt välkomnande och väldigt bra betyg, inte bara här på FZ eller bara i Sverige. Ändå så hade Ubisoft släppt trean ett år innan. 20/12 Jag är faktiskt imponerad av hur de faktiskt har lyckats släppa ett om året och fortfarande hålla sådan hög kvalitet. 20/12 Nu mjölkar dom kon... 20/12 Jag gillar mjölk och jag gillar AC :) Eftersom jag har både ps3 och ps4 så lär det bli köp av båda 20/12 Så länge som dom släpper spel som köps är det inget fel med att mjölka. Tycker personligen att dom borde släppa mer storydrivet dlc. 20/12 Dom har lyckats göra 1 bra spel varje år hittils bortsett från trean som var sisådär. Får se om dom lyckas göra 2 bra AC på ett år. Ifall det kommer 2 lika bra spel som 4an så måste man nästan erkänna att Ubisoft är kungen av spelutvecklare. 20/12
Skicka en rättelse