Vissa dagar känns det som att Facebook är allt man hör talas om, vänner på Facebook hit och foton på Facebook dit. Vi har sett våra kollegor på Feber-sajterna falla dit, vi har sett våra kollegor på IDG falla dit och nu är det vår tur. Vi har skapat en Facebook-grupp.

Om du är en communityråtta, precis som några av oss, bege dig dit och gå med. Du kan se det som det första rekryteringssteget i det som en vacker dag ska bli armén när FZ tar över världen. Om inte, gå vidare till nästa nyhet. Utan att passera Gå.

Ps. Du kan förstås också titta in på vår grupp på Steam. Om du är lagd åt det hållet.

Jag skulle gissa att dom flesta som klagar fortfarande går i skolan, bor kvar där dom är uppväxt och fortfarande har samma umgängeskrets dom i stort sett alltid har haft, eller helt enkelt inte har några kompisar utanför sin inskränkta gamer-värld. För... 02/10 hmm.. vad kommer härnäst? En årlig avgift på 600kr för att få läsa nyheterna på sidan? 02/10 Anti WoW Anti EA Anti Microsoft Anti Facebook Anti ..? I varenda nyhet som ens är besläktade med liknande mainstream hot. Jag har inte testat Facebook, kommer kanske göra det, men alltså Fragzone Anti-Crew är ju bara för underbara, ni missar inget! 02/10 Neeeeeeeeeeeej! You weak fools! :0 02/10 Det många missförstår är att facebook handlar om att ta upp gamla kompiskontakter. Jag har hittat kompisar som jag inte ens har på msn. Facebook kan söka igenom din msn-kontaktlista om du vill för att sedan visa om dom har facebook och då ge chansen til... 02/10 Tycker det är trevligt att ha mina gamla klasskompisar och vänner samlade så jag kan kontakta dem om jag vill. Själv är jag dålig på att samla på mig andras emailaddresser, och jag märker oftast senare att jag borde ha gjort det. 02/10 Nej fyfan för sånt. 02/10 Till skillnad från Lunarstorm och liknande handlar Facebook väldigt lite om att leta efter nya kompisar på andra sidan jorden (något du borde ha insett om du faktiskt använt det) och mer om att hålla koll på ens befintliga kontakter, gamla som nya, och... 02/10 Suck, det går ju fan inte att undvika... varje jävla dag får man ju mailet "Din kompis XXX har nu skapat ett Facebook konto, kom med i gänget du med!" Suck... 02/10 nej 02/10
Skicka en rättelse