#Deep Down är ett actionrollspel som utspelar sig i New York år 2094, där man genom att vandra i minnen får uppleva en värld som befolkas av riddare och eldsprutande drakar. För ett tag sedan fick vi en ny trailer för gratisspelet, som har kompletterats med information från Famitsu.

Hittills har vi inte fått se så många vapen från äventyret, men det bekräftas att stora tvåhandssvärd finns med, vilket bör komma som en glad nyhet för de som gillar att dela ut massiv skada. En annan finess är att man kommer se döda kroppar från andra spelare, som man dessutom kan plundra på värdefulla föremål. Det är ännu oklart om faktiskt förlorar sina ägodelar om man dör. Vi får också veta att de olika "känslor" som präglar spelets grottor även kommer ha betydelse för vapen och rustning, och alltså inte enbart har kosmetiska egenskaper.

Läs hela artikeln hos Dualshockers

Gratis smakar bäst ! =P 31/12 Härligt att man kan sprida lite glädje över denna, annars så muntra sida. :P 30/12 Ok, point taken. Det finns naturligtvis ytterligheter i båda ändarna av skalan. Jag skrattade så kaffet rann ut över tangentbordet när jag läste ditt inlägg med bilderna så nu ska jag gå och hämta en servett att torka med. Tack för dagens garv. 30/12 Alla har rätt till sin åsikt. Men http://www.ageofarmour.com/images/sigfront.jpg http://25.media.tumblr.com/9bd291f57c3f7cb32a3dd44272a2d6eb/tumblr_mhz3ohFUGc1rcq9lto4_1280.jpg > http://jbwid.com/img_02/100802a.jpg 30/12 Medeltida tvåhandssvärd fanns i varianter som var runt 2 meter långa. Däremot tror jag inte att dom var så praktiska eller användes på det sättet vi ser i många spel. Och när det gäller rustningarna så tror jag inte att en realistisk rustning ger direkt... 30/12 4 gånger är nog att ta i. mer ungefär samma storlek som en karaktär (i längd alltså) på de flesta "överdimensionerade svärd" om man inte pratar om mechavapen etc :P. 30/12 Håller med. Om det ska vara tvåhandsvärd, tycker jag att den ska vara mer realistk gjort. Inte lika stora som clouds. 30/12 Så man spelar i framtida US och får uppleva "medeltida europa"? Och kan vi inte skrota idén med jätte stora tvåhands svärd. Är så trött på svärd 4ggr större en min karaktär. Lika så med bepansrade Bh:ar och string. Tycker verkligen den stora massan det... 30/12 Japaner och deras titlar på spel... 30/12 Ja just det, ändrar! 30/12
Skicka en rättelse