#Telltale Games är inte ovana när det gäller att göra digitala äventyr av kända varumärken, och inte heller att ha många järn i den spelknåpande elden. Inte mindre än fyra projekt är i full fart just nu: #The Wolf Among Us, #The Walking Dead: Season Two, #Game of Thrones: A Telltale Games Series och #Tales from the Borderlands: A Telltale Games Series.

Om medgrundaren Kevin Bruner fick välja fritt, utan att ta hänsyn till licenskostnader och andra tråkigheter, hade ytterligare ett spel platsat på den redan omfångsrika listan: James Bond.

– Jag är ett stort James Bond-fan och jag blir alltid frustrerad när spel förvandlar honom till en massmördare, berättar Bruner för OXM.

– Han är en superspion med andra sorters färdigheter. Filmerna gör honom inte till en massmördare och det är inte mycket mördande i böckerna – mer spionerande och fler intriger.

Telltale hade säkert kunnat göra något intressant med agenttemat, men än så länge finns det inte några konkreta planer att införliva Bruners önsketänkande. Vad vi vet.

Tror inte tankearbetet är problemet, utan hetsen med att få spelet klart medan filmen är "het". 09/01 Rätt intressant att du orkar gnälla på dom men du orkade inte läsa hela artikeln, han skulle vela göra en bond serie men just blir det inte att göra något sådant. Använd ögonen och tiden att läsa ALLT nästa gång snälla. 09/01 Japp, de förstår inte hur man gör en smidig övergång helt enkelt. Det kräver för mycket tankearbete. 09/01 Du har alltid talat av stor sanning och det här är (tyvärr) inte heller någon lögn. 007 förtjänar bra spel men som många andra filmer återskapade i spelform, misslyckas det alltför ofta. 09/01 Håller med. Mitt season pass skriker efter fler episoder av Wolf among us. :( 08/01 Läste ni ens intervjun artikeln baseras på? Killen blev tillfrågad vilken licens han skulle göra spel på om han inte hade några begränsningar, och han gav ett svar. Vem fan tummar såna här nonsenskommentarer... 08/01 Star Wars hade varit jävligt fint det i TellTale format. 08/01 ensama vargen spelböckerna!!! http://en.wikipedia.org/wiki/Lone_Wolf_%28gamebooks%29 08/01 Åh Star Trek i telltale format hade ju varit perfekt! Är en stor trekkie så jag gjorde nästan lite i byxan av bara tanken. Men angående James bond så har det ju (typ) gjorts redan. James Bond: The Stealth Affair, jag spelade det på Amiga när ajg var yng... 08/01 Tja, ta er an så många titlar ni än vill men så länge ni levererar ordentliga produkter så kvittar det mig hur många spel det än handlar om. Dr Who vore inte helt fel... 08/01
Skicka en rättelse