#Telltale Games är inte ovana när det gäller att göra digitala äventyr av kända varumärken, och inte heller att ha många järn i den spelknåpande elden. Inte mindre än fyra projekt är i full fart just nu: #The Wolf Among Us, #The Walking Dead: Season Two, #Game of Thrones: A Telltale Games Series och #Tales from the Borderlands: A Telltale Games Series.

Om medgrundaren Kevin Bruner fick välja fritt, utan att ta hänsyn till licenskostnader och andra tråkigheter, hade ytterligare ett spel platsat på den redan omfångsrika listan: James Bond.

– Jag är ett stort James Bond-fan och jag blir alltid frustrerad när spel förvandlar honom till en massmördare, berättar Bruner för OXM.

– Han är en superspion med andra sorters färdigheter. Filmerna gör honom inte till en massmördare och det är inte mycket mördande i böckerna – mer spionerande och fler intriger.

Telltale hade säkert kunnat göra något intressant med agenttemat, men än så länge finns det inte några konkreta planer att införliva Bruners önsketänkande. Vad vi vet.