#Battlefield 4 har haft en tuff och problemfylld lansering, kantad av buggar och andra otrevligheter. #Dice har jobbat flitigt för att åtgärda problemen, samtidigt som utgivarna #EA tonar ner problematiken. Det är i alla fall vad man kan utläsa av en intervju där Rock, Paper, Shotgun ställer EA-chefen Rich Hilleman mot väggen. RPS påpekar de hemska lanseringarna för Battlefield 4 och #Simcity och undrar om företaget ser över sina rutiner för framtida lanseringar.

– Jag är inte säker på att jag accepterar den premissen. Battlefield 4 har varit en mycket framgångsrik produkt på både konsoler och PC. Både från ett försäljningsperspektiv och gameplay-mässigt, svarar Hilleman.

Han medger dock att det finns vissa problem som de jobbar på att lösa. Det sagt så tror han inte att en majoritet av kunderna tycker att spelen är direkt dåliga och att de ångrar sina köp. För att veta mer om det här och lite hur EA jobbar bör man läsa hela artikeln hos RPS.

Tack till Kuci för detta #nyhetstips!
Jo men att säga att SimCity och Battlefield var dyrare än vanliga datorspel är ren och skär lögn. SimCity lanserades för 550:- vilket visserligen inte är det billigaste för ett PC-spel men heller inte utanför normerna. Oftast brukar PC-spel kosta ca.... 14/02 På tal om annat så kommer Secound Assault ha release nästa vecka 13/02 Var ju det jag gjorde, för kanske två månader sedan fyndade jag det för 200:- och det var knappt värt det. Att köpa det genom förbokning eller vid lansering för en mindre förmögenhet efter NDA är ju skandal. 13/02 Kan du låna ut din dator till mig då så jag kan få spela BF4 utan krascher? :) 13/02 Välj en billigare butik då. Jag har inte köpt ett pc-spel för över 500 på väldigt många år. 13/02 Jag är en kund, jag bryr mig, kommer inte skaffa titanfall tex för deras beteende är oacceptabelt, kommer inte förhandsboka eller köpa kommande titlar heller. Numera är det en total bojkott på ea från min sida iaf, man kan väl bara hoppas att fler reson... 13/02 att det sålde bra är ju endast pga varumärket, Hade folk vetat hur mycket skit det skulle bli i början tvivlar jag det hade sålt lika bra...menmen EA i ett nötskal 13/02 Absolut, de lyckades med att lura alla att köpa det på förhand eller direkt när det lanserades med en astronomisk PR-budget. Men tror inte folk kommer göra om det nästa gång efter både SIM CITY och BF4, nästa stora EA-spel kommer nog ha en PR-budget av... 13/02 Där ser man.. synd! ;-) 13/02 Vad är det för Gnäll här? Inte haft så mycket problem med bf4 sen release förrutom random crash men hände nog 1 gång på flera timmar. Sen senaste patchen kom spelet funkar felfritt för mig inga problem alls inga crasher alls. Ingen XP förlorat. 13/02
Skicka en rättelse