Pc-spelare har svårt att komma ut på Uplay och Chicagos gator. Är du drabbad?

I en perfekt värld vore din spelenhet lite bättre än grannens, patchkodare arbetslösa på grund av arbetsbrist och uppkopplade spel fungerade felfritt på releasedagen. Vi får fortsätta drömma, och under tiden konstaterar vi att pc-versionen av #Watch Dogs är så populärt att många har problem att spela det på grund av att onlinetjänsten Uplay inte klarar trycket.

Uplay (#Ubisofts distributionstjänst, och deras svar på Steam) har i ett par timmar varit svårt att logga in på, vilket krävs för att starta spelet. Watch Dogs Twitterflöde sa så här vid 18-tiden i kväll svensk tid:

We are experiencing issues with the authentication services. Players may experience long delays when trying to login in-game. More to come.

För en halvtimme sedan var problemen fortfarande inte lösta, men man säger sig satsa all tillgänglig kraft på att få saker och ting att fungera:

All the possible efforts are put into the resolution of this problem. We are currently monitoring the situation closely.

The connection is rising and the issue still seems intermittent, the sign in system might work after several tries.

Har du problem att få hem Uplay-klienten rekommenderas den här alternativa länken. Och om du har problem med abstinens för att du inte kommer in rekommenderar vi vår gameplay-film med de första 45 minuterna på Chicagos gator.

Inte drabbad, men främst för att spelbutiken.se inte uppdaterat min adress sedan flytten och spelet säkert ligger i limbo någonstans på posten... 28/05 Problem idag också hohohohahaha... http://s26.postimg.org/m83zj40qx/ubi_hohoho.jpg 28/05 Som att säga att din internetbank inte skaffar kapacitet till de sista dagarna per månad då alla vill betala sina räkningar , eller att skatteverket inte skall ha kapacitet för din deklaration på slutet då alla deklarerar. Vi betalar för spelet och då... 28/05 Thisssss, så sant. Hoppas på patch för båda av detta, but it aint gonna happen... Någon som vet sida för changelogs för möjliga framtida uppdateringar för Watch Dogs? 28/05 Blizzard har fortfarande problem med sina servrar, långt efter att spelen är lanserade. :P 28/05 Hej då! Som sagt det är inte ekonomiskt försvarbart för nån att ha så stor server kapacitet för 1-2 dagars monster inloggning, sen jämnar det ut sig 28/05 nja typ spel till 360 läcks ut en vecka minst eller mer innan det släpps i affärer då det finns inget lock på spel där som till pc. 28/05 Så sitter konsoll folket och tror att konsollerna är fritt från piratkopiering. Hint: Det är dom inte. Bara mindre utsträckning. 28/05 Det är alltid lika roligt när Steam/Origin/Uplay har problem och man får alltid felmeddelande: Det verkar vara problem med din internetanslutning, kontakta din internetleverantör.... Jo tjena... Ungefär som när man ringer Telia och klickar sig fram i... 28/05 Tjaaa, inte kraschar steam när efterlängtade titlar släpps ;) 28/05
Skicka en rättelse