Snart i massiv onlinekostym?

Anrika #Interplay har haft ekomomiska bekymmer i flera års tid men enligt en färsk finansrapport ser saker och ting ut att ljusna något. Därmed rullar arbetet med ett massivt onlinespel vidare och den senaste strategin är att anställa Jason Anderson, en av männen bakom kultspelen #Fallout/#fallout-2|"Fallout 2". Vilket förstås väcker förhoppningar om att det arbetas seriöst på Fallout Online, eller vad det kan komma att heta.

Snacket om ett onlinemassivt Fallout har pågått [n=16805 en längre tid]. #Bethesda [n=18911 köpte] Fallout-licensen i våras, men Interplay ska ha kontrakt på att göra ett massivt onlinespel baserat på serien.

Låter bra på papper men tittar man på alla andra mmos så blir det troligtvis ganska likt i fallout kostym. 16/11 Det var ju mest bara att det inte var fallout 3. 15/11 Mja nja njäh... ok agree to disagree :) Det är helt klart inget totalfiasko som BoS. 14/11 Dock skulle jag snarare kalla tactics för lite annorlunda än sämre. tycker att även det är ett mycket underhållande spel, man känner ju helt klart att man är i samma värld. (lite bättre grafik bara;) ) Så jag rekomenderar dig snarare att köra 1an 2an... 14/11 Företagets VD säger: "we are working to secure funding for the development of a Massively Multiplayer Online Game (MMOG) based on the popular Fallout franchise". Det är liksom inga lösa rykten det handlar om. Tydligen ska Jason Anderson jobba på en anna... 14/11 Låter fint.. Jag tillhör den lite yngre generationen så Fallout serien var före min tid. Är det fortfarande spelbart att spela för första gången? Eller måste man ha nostalgin i ögonen? Ser för övrigt fram emot Fallout 3 :) 14/11 Om det släpps ett fallout MMO så hade jag hoppat upp och ner och skrikit så högt jag kunnat tyvärr är det nog för bra för att va sant men hoppas kan man. 14/11 Tvivlar starkt på att dom får till det. Men dom kan ju alltid försöka... "tänk om..." 14/11 Görs det bra och på rätt så säger jag tack och hej till verkligheten på obestämd tid. 14/11 Det här e de bästa jag hört på säkert 5 år när det gäller spel. Har svårt att sitta still i stolen, får nog gå o promenera en runda. XD 14/11
Skicka en rättelse