Doubleagent är en pandaren i #World of Warcraft, som spelas av en kille med en väldigt udda ambition. Efter att kompisarna sa åt honom att han inte kunde ta sig till spelets maxlevel utan att lämna nybörjarområdet blev det en "challenge accepted", och sedan dess har han spelat. Och spelat och spelat. Vi rapporterade när han blev level 85 i mars. Nu har han tagit sig hela vägen till målet vid level 90.

Detta är en bedrift för att det inte går att ägna sig åt några aktiviteter som genererar större summor erfarenhetspoäng utan att lämna ön där pandaren-rasen börjar. Doubleagent är inte ansluten till varken alliance eller horde och är alltså kvar i nybörjarområdet där han levlar genom att plocka blommor och mineraler.

Bevittna det historiska ögonblicket i klippet nedan och läs mer i ett inlägg på battle.net.

Tack till Alx_83 för detta #nyhetstips!
Exakt. För att ställa allt på högkant är ju verkligen något att föredra och när någon ifrågasätter detta resonemang så måste denne ju vara ett konto till den du klankade ner på. Eller så väljer du bara att läsa om killens kommentar.. Ingenstans påstår... 28/06 Vacker bro du bor under. Men jag får hålla med föregående riddare i vit rustning att om man tvunget ska läsa mellan raderna, så ska man helst göra det rätt. Det finns inget jämställande i min mening så långt ögat kan nå, utan endast ett (uppenbarligen... 27/06 Vafan. du försöker försvara något idiotiskt. Du kanske är denna person. 27/06 Du menar som du försöker med denna kommentar? ;) Om det är sandlådelogik så för du en halmgubbe-retorik. Personen du citerade jämställde ingenting alls utan menade bara att vissa får kickar av olika saker. Hur du fick det till att han jämställde det med... 26/06 Vad är det som framkallar att han inte har något liv? Att han har spenderat många timmar i ett dataspel eller att han spelar det på ett annorlunda sett? Kan man dra slutsatsen av att dom som spelar dataspel inte har något liv, för i slutändan handlar... 26/06 Kan inte se klippet här. Finns det någon information om hur många speltimmar som ligger bakom detta? 26/06 Kom igen, visst att man spelar ett tag om man behöver vila för att göra annat, men här snackar vi om att döda tid. Man kan göra något med sitt liv om man vill det, och jo, det spelar då roll i slutändan vad man gjort. Det är som att vi har en enorm rese... 26/06 Hade varit häftigt om han fick typ någon titel för att hålla sig neutral eller någonting annat liknande för sin insats. 26/06 Just ja det är du!!! Jag har läst JÄTTEMÅNGA artiklar om dig, och allt du åstadkommit! Du har helt rätt, den här killen är menlös jämfört med alla stora bragder du gjort. Han jämförde vad folk får en kick av att göra, inte dess värde för världen. Detta... 26/06 Det var samma kille, dock var nyheten att han blivit level 85. Nu har han blivit level 90. 26/06
Skicka en rättelse