Xbox One-ägare får provköra Forza-seriens nästa del två veckor innan spelet har premiär.

Xbox One-racern #Forza Motorsport 5 blev inte samma kritikersuccé som föregångarna. Men redan i slutet av september är det dags för nästa del i serien; #Forza Horizon 2 lägger förhoppningsvis mer kraft på spelinnehåll och mindre på att plocka köparna på ytterligare pengar. Ett första smakprov kommer den 16 september, då en demoversion av Forza Horizon 2 släpps till Xbox One. Vi har inte hört något om en demo till Xbox 360-versionen.

Forza Horizon 2 släpps alltså till båda Xbox-konsolerna. One-versionen kodas av #Playground Games (som gjorde första #Forza Horizon) och 360-upplagan av #Sumo Digital.

FZ gav första Horizon omdömet okej, men något tomt och livlöst. I Forza 5 gillade vi körkänslan, men blev gravt irriterade på att det innehållsbantats brutalt och Microsofts oblyga girighet. Låt oss hoppas att Horizon 2 styr upp Forza-serien mot de riktigt höga betygen igen.

Nej, jag sitter nog ut den här konsolgenerationen. Så klart svårt att säga något definitivt 6-7år fram i tiden men som det känns nu iaf. ^^ Jag älskade Fm-serien, även om det varit mycket Dlc innan också. Men nu blev det för mycket bara. Fm5 tillsammans... 31/08 Satsa på ps4 då =) alla spel jag köpt digitalt på mitt engelska xboxkonto hänger med när man byter till Sverige som land nu i september. Av vilken anleding så många länder fått vänta så länge på xbone är obegripligt. Som väl är så är ju inte maskinen... 30/08 Så vad menar du, för att Sony gjorde samma sak gör det inget att MS gör det också? Är väl medveten om att det har gått att importera från dag 1. Men väljer MS att inte satsa på den svenska marknaden kan jag satsa mina pengar någon annanstans också. 30/08 Det har gått att köpa xbox 1 i Sverige hela tiden, köpte min på Gamestop samma dag som den släpptes i England. Folk har tydligen glömt vad Sony gjorde mot Sverige när ps3 släpptes, det tog 1 år innan ps3 släpptes i Sverige efter den kom ut i andra utval... 30/08 Då bör inte Driveclub få höga betyg heller eftersom det också körs i 30 FPS. 30/08 Precis. När Turn10 gör de riktiga FM så är de alltid i 60. Horizon funkade fint i 30 30/08 FH1 var även det i 30fps. 30/08 Nej. Är fortfarande förbannad för slakten av innehållet i Fm5. Microsoft som inte ens släppt Xbone i Sverige kan dra åt 30/08 Ser nu Forza Horizot som en lillebror till The Crew efter att testat Betan. 29/08 Horizon 2 verkar vara 30 dock, tydligen på grund av att det är open world: http://www.google.se/?q=forza+horizon+2+fps#q=forza+horizon+2+fps 29/08
Skicka en rättelse