Spelutgivaren #Electronic Arts har som bekant ett förflutet av spelsläpp på flera plattformar samtidigt. När man från EA:s håll i oktober tillkännagav att man köpte såväl #Bioware som #Pandemic Studios lät reaktionerna inte vänta på sig.

I ljuset av detta uppköp uttalar sig nu en analytiker vid namn Michael Pachter till spelsajten Joystiq. Pachter hävdar att Electronic Arts, med de ekonomiska förväntningar som finns på bolaget, mer eller mindre är tvungna att släppa Mass Effect 2 även till Playstation 3. Ett steg som, enligt Pachter, sannolikt föranleder en portning även av #Mass Effect.

Mass Effect, än i dag exklusivt till Xbox 360, är en av #Microsofts viktigaste titlar. Det är rimligt att anta att Microsoft inte kommer lämna ifrån sig exklusiviteten lättvindigt.

Snart i din PS3?

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiZmQwMWRhZjJkODQ0N2Y2M2Q1NWNiOGNlZDk3NTdiZmVkNDY1Y2Q5YiI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6ODM7aToxO2k6MTUzO2k6MjtpOjI5NDk7fX0="></input>

<input type="radio" name="q153" value="982" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Ja, hela trilogin

<input type="radio" name="q153" value="983" class="form_input_radio"></input>

Ja, men bara kommande spel

<input type="radio" name="q153" value="984" class="form_input_radio"></input>

Nej, inget av dem

</form>

Tack till kabex för detta #nyhetstips!
PC då...? :( 28/12 Läs hela mitt inlägg kanske? Som sagt jag saxade ur listan Drunken hade skrivit, som han i sin tur hade plockat från gamerankings.com. Sen är ju knappast Gears of War en förstagenerations titel till 360, och det var det vi snackade om. Håller med dig... 23/12 "klart ms inte släpper spelen samtidigt på pc och 360. då hade inte en jäkel köpt 360n. " Tror du fortfarande det om jag berättar för dig att PC-spel säljer betydligt sämre än 360-spel i USA och england? "Kul att du tar en lista med toppspel till båda... 22/12 Älskar både min 360 och mass effect. Hoppas att PS3 ägarna kan få samma glädje i att spela det spelet som jag har haft :) 22/12 Sorry my bad. Du har så rätt så när det gäller 360 titlar som inte finns till pc, tänkte inte på att det var det du syftade på. Hetsa upp mig lite i onödan där. ;) 22/12 hoho! Ass effect! ...sorry... va tvungen, ha en mysig julhelg allihopa ok? ...Någon som vill spela Halo 3 hammerzeit på Epitaph? ...någon, kanske spel alite hammerzeit?... sula hammare? på Epitaph? ...saknar er. 22/12 Förstår vad du menar, men ja ville bara visa på att alla titlar finns inte på PC. Som alldeles förmånga har hävt ur sig i denna tråd och försökte ge en kontrast till ps3an(så de har något att jämnföra med ;P). Annars håller jag med dig, det ser bättre... 22/12 :heart:Menysurfande:heart: Me like that alot. Uj va många timmar man har spenderat på det, bl.a i FF VII och pillat med materia i evigheter. :) 22/12 Bill Gates är nog en utav de personer i denna värld jag minst utav allt skulle vilja kalla girig... Men vill du fortsätta leka PS fanboys så är det okay för mig... 22/12 Jag är en XBOX 360 användare, jag älskar Mass Effect, och faktiskt så nästan tycker jag att PS3 borde få en portning av Mass Effect. Så det får ett RIKTIGT RPG spel, och inte det japanska låtsas RPG spelen som är egentligen bara en massa menysurfande. 22/12
Skicka en rättelse