Datorer med AMD-komponenter tycks vara värst drabbade.

Som vi redan rapporterat har betygen varit väldigt spretiga för #Assassin's Creed: Unity och i fallen där de har varit låga har tekniska problem oftat varit huvudorsaken. #Ubisoft erkänner nu att den första patchen inte korrigerat allt och man arbetar på ytterligare uppdateringar. Värst drabbade verkar personer med olika typer av AMD-komponenter vara.

– Vi är medvetna om att grafikprestandan på pc-versionen av Assassin's Creed: Unity kan påverkas negativt på system med olika typer av cpu- och gpu-komponenter från AMD. Detta borde inte påverka majoriteten av pc-spelare men AMD och Ubisoft arbetar tillsammans för att åtgärda problemet, skriver community manager Justin Kruger på det officiella forumet.

Vi recenserade spelet på Playstation 4 och även där har användare rapporterat problem med låg bilduppdatering, glitchar och liknande - mängden verkar dock vara väldigt olika. Vi kommer att testa pc-versionen under dagen med både ett GTX680 och ett 980-kort från Nvidia och dokumentera prestandan.

Dock är det inte föga förvånande att spelet lider. System kraven i sig säger allt från första början. 13/11 Skrev just ett långt inlägg om en lösning till stutteringsfesten. Raderade den precis, det fungerar inte längre. =/ J*vla skitspel och j*vla Ubisoft, att de id*otnissarna inte skäms. Herregud. 13/11 Har en AMD fx-9370 processor och ett nvidia 780 grafikkort det enda jag har märkt av är att filmerna laggar, annars inga som helst problem med själva spelet. Kör med ultra settings och det flyter på bra. :) Måste haft en jädra tur! 13/11 EDIT: Gjorde en kompromiss, jag spelade in med telefonen, bara för att visa inställningar och FPS, spelade med en hand, så det är lite dåligt, men man ser i alla fall: https://www.youtube.com/watch?v=hdcmjn3ddcM 13/11 Det funkar inte, det blir sjukt dålig FPS i videon, den visar 30-40 fps, men i spelet så visar mätaren 70-90 fps, och det hackar som fan i videon också, det gör det inte i spelet, kanske är det G-Sync monitor som gör att man inte märker dropsen och att... 13/11 Ja, det känns onekligen som misstänkt pr-taktik att lyfta ut ett budskap i medierna om att AMD:s hårdvara strular i spelet, eftersom Ubisoft i det här fallet är sängpartner med Nvidia. Man slår två flugor i en smäll; dels kan man skylla ifrån sig på hår... 13/11 :) ni är alltså inte bara nvidia-fan-based utan också ps4-fan-based lmao xd xd :) 13/11 Med shadowplay får du ut gameplay i samma upplösning som du lirar och youtube har stöd för både 1080p och 60fps så kvalitén är inte sämre än vad du ser när du spelar. 13/11 Bara slänga in FPS mätare och så dålig kvalité blir det inte. 13/11 Kan se om jag får ihop nått senare ikväll, tycker det blir usel kvalite på youtube så man lär väl inte se något ändå =) 13/11
Skicka en rättelse