Som vi redan rapporterat har betygen varit väldigt spretiga för #Assassin's Creed: Unity och i fallen där de har varit låga har tekniska problem oftat varit huvudorsaken. #Ubisoft erkänner nu att den första patchen inte korrigerat allt och man arbetar på ytterligare uppdateringar. Värst drabbade verkar personer med olika typer av AMD-komponenter vara.

– Vi är medvetna om att grafikprestandan på pc-versionen av Assassin's Creed: Unity kan påverkas negativt på system med olika typer av cpu- och gpu-komponenter från AMD. Detta borde inte påverka majoriteten av pc-spelare men AMD och Ubisoft arbetar tillsammans för att åtgärda problemet, skriver community manager Justin Kruger på det officiella forumet.

Vi recenserade spelet på Playstation 4 och även där har användare rapporterat problem med låg bilduppdatering, glitchar och liknande - mängden verkar dock vara väldigt olika. Vi kommer att testa pc-versionen under dagen med både ett GTX680 och ett 980-kort från Nvidia och dokumentera prestandan.