#Medal of Honor: Airborne har om inte annat gjort sig ett namn genom de gigantiska patcharna. Och den senaste upplagan, version 1.3, är inget undantag - storleken hamnar på omkring en gigabyte, och då krävs att den lika stora 1.2-patchen redan har installerats.

Orsaken till den massiva storleken är att ett nytt spelsätt, Objective Mode, införts på samtliga banor. Därtill ingår två nya flerspelarbanor och ett lass buggfixar.

[fi=5414]

Klicka för mer information

Medal of Honor Airborne Update v1.3

Added the option to replace the rifle class with a non- scoped Springfield for dedicated servers.
Added the option to replace the rifle class with a non-scoped G43 for dedicated servers.
Heraklion map is playable in all multiplayer game modes.
The Hunt Classic map is playable in all multiplayer game modes.
Objective Mode has been added for all maps in multiplayer.
Added an in-game server admin tool (Rcon).
Added a new server command 'say' that allows server admins to make announcements through the console or in-game RCon tool. The announcements will appear on all connected clients and will be distinguished with both a prefix and different color.
Every in-game message is now logged in game console (press ` to access it)
Several options have been set up for which team defends during Objective Mode.
Kill messages now correspond to a weapon type.
The Update size is large b/c all maps in multiplayer were edited to include Objective Mode, and two brand new maps were added.

Det är ju ett smärre jobb att lägga upp alla på spelsamlingen, man har ju rätt många spel. Jag samlade förr på spelfodralen (de gamla fodralen) men man fick ju göra sig av med dem, eftersom det tog upp för stor plats. :) Men jag har så sakteliga börjat... 24/03 Har svårt att se varför det skulle vara fjortis över det. Något skryt handlar det ju inte om då man i slutändan främst är intresserad av snittbetyget som genereras. (förstår att du skojar men tänkte bemöta det ändå ifall det låg viss sanning bakom det) 10/03 Ja du.. de flesta jag känner bryr sig inte ett dugg om att berätta för FZ-forumet vilka spel de har. Det är lite fjortis över det hela. ;) Men faktiskt... de siffrorna ska du inte ta på allvar. 10/03 Mm juste..... Anyway SP var okej tills de kom NAZIZ soldater i Arnold stil på de två sista banorna. 09/03 detta spelet borde aldrig kommit ut på pc... :P 09/03 Ingen patch till PS3 också? 09/03 Jag gillade Singleplayer. Har spelat igenom några gånger. Har dock inte testat multiplayer pga att jag slarvat bort min riktiga serialkod. 09/03 67 personer av 33750 FZ medlemmar har köpt spelet. Rätt kassa siffror för att vara Medal of honor. Stor flopp, piratande eller så är folk inte intresserade av att dela med sig av sina spelsamlingar? Man undrar i.a.f. vad det beror på. (T.o.m. den stora... 09/03 Dem gjorde bort sig rejält, Inget som fanns i allied assault som avancerad game server browser , dedicated servers lr ens bra nätkod fanns. Fy fan vilken skam detta spel var , skäms över att jag köptet. Tänker nog ändå installera o pröva igen. 09/03 Nej Jag tröttnade rätt fort. 09/03
Skicka en rättelse