Med bara lite mer än en månad kvar till The Witcher 3-releasen 19 maj, har nu marknadsföringståget rullat igång på allvar. IGN har fått ynnesten att publicera 15 minuter från spelet, tagna från deras spelsession. Samma avsnitt och ytterligare 4 timmar spelades av oss på FZ redan i januari, det kan du läsa om här. IGN har dock valt att hoppa över både en drömscen och den inledande tutorialen, troligtvis för att göra klippet så spoilerfritt som möjligt.

Du kan se IGN:s okommenterade video nedan.

Eller kolla in samma klipp kommenterat av youtubaren Mr. Odd, som ger lite mer kött på benen angående spelet och universumet.

Dessvärre lämnar youtube-kvaliteten en del övrigt att önska men trots det ser man verkligen vilken känsla för detaljer som CDPR har.

Tack broder! Man hör och ser från vänner att de första månaderna kan vara rätt lugna om allt går väl. Kanske hinner jag spela klart det ändå. =) 08/04 combat ser verkligen inte bra alls, så jäkla arkadigt och stela animationer tycker jag :( 07/04 Aa just ja glömde bort alla vägval man gjorde, tack 07/04 Jättestämningsfullt fram till det blev strid. Då förvandlades det till nåt som liknar Sonic the Hedgehog i tre dimensioner. 07/04 Mitt tips; in och läs på Witcher-spelens wikisida. Där finns all info du vill ha betydligt bättre förklarad än vad någon orkar bemöda sig med här. Hur spelet slutar beror ju därtill på vad man gjort för val själv när man spelat. Här har du specifikt för... 07/04 Ok nu vill jag att en snäll själ berättar slutet på 2:an då jag aldrig kommer hinna spela klart (tappade lusten för säkert 2 år sen) Kom till 3:e staden efter att varit bland dvärgarna Kommer använda spoilertag om nån sitter och pressar igenom 2:an nu..... 07/04 Som sagt! På lättaste svårighetsgraden slipper man sånt pill. Då är det bara att levla hur man känner. Samt kasta magi och svinga med svärdet utan att bry sig om de sakerna ni nämnde :) 07/04 själva skådisen är det inget fel på =) det låter naturligt de han säger i de olika sammanhangen. Men gillar inte hans röst bara. Den var för hes för mig. Hade gärna haft nån med lite mer fylligare röst, mer bas för att orka höra på det ett helt spel =) 07/04 Lira med ungen i Babybjörns sele på bröstet. Inga problem! 07/04 Jo det var ju det, men dom nämnde det i filmklipp nr 2, det är Youtubes komprimering som förstör kvalitèn. :D 07/04
Skicka en rättelse