Den som gillar lokal co-op bör absolut kika närmare på #Towerfall Ascension. Förra årets indiehit låter fyra spelare samarbeta (och förstås också passa på att jävlas med varandra) för att piska meningsmotståndare och stöddiga bossar.

Nästa vecka är det dags för expansion, och enligt utvecklaren Matt Thorson är det en massiv sådan. Nya powers up, banor och tio spelbara karaktärer finns i materialet som heter Dark World och släpps tisdag den 12 maj. En första glimt får ni i trailern nedan.

Mycket möjligt, bara spelat Awesomenauts som haft det stuket och varit "soffvänligt". Men då tycker jag ändå omgångarna är för långa för att vara 5-6 personer och skicka runt dosan mellan rundorna. Längden på rundorna i Towerfall är perfekt för det ända... 11/05 Kan tycka att många spel har börjat bli så IOM att Moba genren blivit så populär. 10/05 Haha hjälp, årets tankevurpa. Menade så klart runde-baserat, dvs att man kör en runda och sen är det slut, till skillnad från att levla några karaktärer i D3 under flera veckors tid med några polare... 10/05 Vi i vår vänkrets brukar spela Towerfall när vi alla träffas och jag har hört från flera håll att andra bekanta gör detsamma i sina vänkretser. Det har kanske inte sålt så "mycket" på Steam, men ett ex ger ju fyra människor glädje. Äger det nu också,... 10/05 Jag hade inte hört talas om det heller, tills för typ några månader sedan. Det kan ju vara hyllat även om man kanske inte känner till det, enligt steamspy har det sålt nästan 50k, vilket är väldigt lite egentligen, för att vara förra årets indiehit, så... 10/05 spelet som är så hyllat att jag aldrig har hörttalats om det 10/05 Turbaserat? =) Du kanske spelade Civ i hotseat? 10/05 Turbaserat? Nu skrev du väl ändå fel? Spelet är ju i realtid. 10/05 Skäms litegrann över hur mycket jag lät som en liten skolflicka när jag såg det här. Towerfall är nog det bästa lokala multiplayerspelet jag någonsin spelat, om man vill ha något turbaserat och snabbt och inte t.ex att sitta och nöta igenom Diablo 3. 10/05
Skicka en rättelse