November kryper allt närmare och vi är många som undrar hur fasen vi ska ha tid att spela allt intressant som släpps under den fullmatade spelhösten. En av de på förhand mest hypade titlarna är onekligen #Star Wars: Battlefront från #Dice, som precis har berättat mer om spelläget Drop Zone.

Det fungerar lite som King of the Hill i andra spel, fast med en dynamisk twist: de kontrollpunkter som lagen kämpar om att kontrollera är i själva verket kapslar som faller från himlen och landar på slumpmässiga ställen. Inget lag vet alltså vart de bör ta vägen härnäst, vilket borde ge oss en hyfsat fartfylld och flexibel upplevelse.

– Detta går hand i hand med vår designfilosofi från många spellägen i Star Wars: Battlefront. Vi framhäver idén om snabb action där man måste vara rörlig och tänka snabbt. Att campa lönar sig egentligen inte, berättar lead level designer Dennis Brännvall.

Hoppa över till officiella sajten för att lära dig mer om Drop Zone.

Har de inte sett filmerna? Det enda de gör är ju att kampa. Stå runt hörn och peppra med blasters. Jag anar att SW:BF kommer vara Quake i Star Wars-kläder. 09/09 Lite skillnad i ett spel som ät 5 vs 5 mot 20 vs 20 dock. Själv gillar jag att ha en browser då man kan välja en server med (mestadels) vettigt folk och admins. Dock ingen dealbreaker för mig. 09/09 Jo i det läget kan det ju vara tråkigt. Men jag nöjer mig med att spela med mina 3 vänner. Så jag bryr mig inte. Tror inte det är så populärt med klan krig om jag ska vara ärlig. Annars hade nog EA gjort något så den möjligheten fanns. De flesta nöjer... 09/09 Ja det kanske fungerar när du lirar ensam eller med 4 vänner. Tänk dig in i communityn sits som har klaner med folk från allt mellan 10 till 40 personer. Klart dessa gäng vill hyra sin egna server, ha möjligheten hela klanen joinar server för att kriga... 09/09 Inte så många som använder den dock. Alla rankade games spelas genom matchmaking. Så mycket smidigare och köa upp för ett game än att hålla på och leta en bra server i en lista. 09/09 CS Go har serverbläddrare 09/09 Vad spelar det för roll om det inte är en serverbrowser.. Matchmaking fungerar utmärkt i CS GO, funkar säker lika bra i Battlefront tillslut. 09/09 Whatever, ingen serverbrowser...inget köp. 09/09 Headquarters I COD4 har gett många timmar av glädje :D 09/09 Det kan nog vara rätt roligt, låter lite som Headquarters i de äldre Call of duty spelen .. spawnade ett headquarter någonstans på banan på slumpmässig plats och så fick båda lagen rusha dit, den som tar över den får hålla den ett visst tag för att få... 09/09
Skicka en rättelse