#The Witcher 3 är inte bara ett fantastiskt rollspel, det har också en duktigt stor spelvärld. Men #CD Projekt har ännu större planer för nästa projekt, #Cyberpunk 2077. Open world-spelet blir "långt, långt större" än något studion tidigare gjort. Det säger Jose Teixeira, visual effects artist, till MCV.

Cyberpunk är långt större än allt annat som CD Projekt Red tidigare gjort. Långt, långt större. Vi kliver verkligen ut i det okända i fråga om komplexitet och storlek och de problem vi möter.

The Witcher 3 var ett komplext projekt, säger Teixeira, och studion har lärt sig mycket under utvecklingens gång. Och de erfarenheterna triggar medarbetarna att göra Cyberpunk 2077 ännu bättre.

Att arbeta med The Witcher 3 var om något en riktigt bra och ofta brutal erfarenhet. Cyberpunk kommer ha stor nytta av det. Jag kan nästan garantera det. Jag har massor av saker jag vill göra annorlunda och bättre nästa gång, och jag kan garantera att nästa alla i studion har någon tanke i stil med ´Jag gjorde så här den här gången, nästa gång kan jag göra det annorlunda, jag kan göra det bättre.´

CD Projekt jobbar fortfarande för fullt med The Witcher 3, och det lär inte bli mycket nytt om Cyberpunk 2077 på ett bra tag.Koppla på tålamodet i väntan på CDP:s största rollspel någonsin. Och förhoppningsvis det bästa.