Idag släpptes #Star Wars: Battlefront i USA och där med gick recensionsembargona ut, vilket gett oss en mängd recensioner att bläddra igenom. Här på FZ har vi ännu inte satt något betyg, då vi väntar på att kunna testa spelet ute i det fria. Det verkar som vi gjort rätt i det, för det har redan börjat dyka upp orosmoln.

Problemet som har dykt upp gäller för de som köpt den ultimata utgåvan av spelet via Playstation Network. För somliga har det inte gått att starta spelet, trots att allt är nedladdat och installerat. Samtidigt har andra inte ens lyckats ansluta till servrarna.

Förhoppningsvis kommer ovanstående problem vara lösta när spelet släpps här i Sverige den 19 november, men det kan bli en något skakig start.

Med tanke på att rrod failure raten låg på ~54% så antar jag att ms inte egentligen hade något annat val om dom ville kunna fortsätta i konsol branschen. Håller fullständigt med om att ms skötte sig bra med rrod eländet. Bättre än hur dom behandlar tier... 25/11 Jaså fick den? Det är inte vad jag hört. Det var ganska vanligt fel men vet inte procenten. Vet bara att folk betalade själva för reparationerna. RROD sköttes exemplariskt efter förutsättningarna iafl. 25/11 Ps3an fick förlängd garanti.. Sen var ju ylod långt ifrån ett lika vanligt problem som RROD var. 24/11 Du menar när MS förlängde garantin till 3 år och tom hade advanced Exchange om man bad om det utan krusiduller medans Playstation 3s YLOD inte fick förlängd garanti. ?!!!! MS agerade föredömligt vid rrod som var ett fel utanför deras kontroll (myndighet... 24/11 Exakt. Speciellt efter hela RROD spektaklet. Eller vänta nu... 18/11 http://digitalclaritygroup.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/08/trap.png 18/11 Såny....fool me once shame on you, fool me twice shame on me! Går man på niten o köpa deras produkter en andra gång så får man skylla sig.... Har funkat finfint sen förra veckan på Xbox One för mig iafl.... 18/11 http://www.humortrends.com/wp-content/uploads/2014/01/1390937911120.png 18/11 IT'S A TRAP! 18/11 Luke missförstod Imperiet och Rebellerna lyckades lura i honom massa strunt, Följande kan ses i denna film. https://www.youtube.com/watch?v=LvswNDAAZCU 18/11
Skicka en rättelse