Besked kan komma inom kort.

Efter 16 års vila kan #System Shock vara på väg att vakna till liv! I går lanserades en teaser-site med en klocka som räknar ner till något, och det står två "s" på sidan. Folk i forumet hos RPG Codex grävde snabbt reda på en länk som går till den här sidan, som klart och tydligt säger... #System Shock 3!

Sajten länkar till den lilla utvecklaren #Otherside Entertainment, kända för just ingenting alls utöver #Underworld Ascendant. PC Gamer skriver att studion grundades av en Paul Neurath, som intressant nog var en av medgrundarna till System Shock-skaparna #Looking Glass Studios.

Än är inget officiellt sagt om System Shock 3. Men klockan räknar ner, och nollpunkten nås (om undertecknad räknat rätt) klockan 6 på måndag morgon. Definitivt besked då. Ladda upp med remaken #System Shock: Enhanced Edition som släpptes i oktober och som du ser trailer ifrån nedan.

och du menar vad? 11/12 Ok... 11/12 jag är jävligt säker på att det är system shock 3, nu har jag inte kört ettan och inte kört helt och hållet tvåan utan bara lite granna, ska väl ta tag i det här någon dag. Men jag ser ändå lite fram emot en ny del ändå 09/12 Jag är inte helt hundra på om jag verkligen vill ha SS3. Ja, jag blir sjukt taggad, pulsen ökar när jag ser countdown-timern, men samtidigt så tror jag inte att något företag någonsin kommer kunna leva upp till förväntningarna jag har på en eventuell... 09/12 Precis. Som en parentes bör nämnas hur smärtsamt det kändes när de kreativa eldsjälarna bakom ett av de bästa spelen någonsin (faktum!) inte har tillgång till rätten att röra en spelserie. Tänk om samma sak skulle hända i bokbranschen? Men i spelbransch... 09/12 Precis, du kanske inte minns att Bioshock innan det släpptes hypades och annonserades som den spirituella uppföljaren till System Shock? Namnet är en direkt referens till System Shock och utvecklades av samma företag (Irrational) som gjorde System Shock... 09/12 Ja, det nya thief blev jag riktigt besviken på. Fördummat på i princip alla plan. Hade lika gärna kunnat vara en syntetisk benchmark, inte ett spel. 08/12 Fast vad har bioshock och systemshock gemensamt förutom att det har shock i namnet? Så vitt jag vet ingenting alls så förstår inte alls vad du menar med det du skrev 08/12 Det skulle vara lite julafton för mig som avskydde Bioshock och såg det som ett billigt försök att sälja en vanlig shooter med System Shocks goda namn. Hoppas de inte fuckar upp denna som de gjorde med Thief dock. 08/12 JAMEN DET VAR VÄL FAN PÅ TIDEN!!!! :D 08/12
Skicka en rättelse