Förra veckan nåddes vi av en liten teaser som hintade om att #System Shock 3 är under utvecklingen. Nu har svaret kommit och vi kan meddela att helvetet än en gång kommer bryta ut.

Vad det är Otherside Entertainment kokat ihop är ännu höljt i dunkel, men på den officiella hemsidan får vi en hälsning från den ondskefulla AI:n Shodan. Om du vill sova gott i natt bör du hålla dig ifrån nämnda ljudfil och istället leta upp lite ljuv valsång.

Tack till MarMan Hollow för detta #nyhetstips!
Det vart ett exempel. 16/12 Börjar bli rätt tjatigt nu att allt ska riktas mot cod så fort ett spel görs (pågått sedan mw2 släpptes), finns spel som är bra mycket värre. Det är som när spel får vissa saker insatt så dras det direkt kopplingar till cod och hat mot spelet startas.... 16/12 Riktigt kul, men man undrar om det blir en Kickstarter-kampanj? 15/12 Deras tidigare spel lämpar sig för VR, de är väldigt hårt kopplade till förstapersonupplevelsen men jag tror att det mest handlar om att undersöka om det är värt att lägga tid på att utveckla ett alternativt VR-läge. 15/12 Med tanke på gänget som ligger bakom så finns det hopp. LGS är en av mina favoritutvecklare någonsin och jag minns hur jag sörjde när de la ner :-) Det som oroar mig lite var frågan när man signade upp för deras nyhetsbrev "hur intresserad är du av VR... 15/12 Så, frågan är nu hur SHODAN kommer att vara. Kommer hon att vara i Rebeccas kropp eller kommer hon att ha hoppat till ett nytt AI-system någonstans? Och var någonstans ska 3:an utspela sig? Personligen hoppas jag verkligen inte på Jorden. 15/12 Haha det är ju visserligen sant! :D 15/12 Det går att skjuta ner din oro direkt här. Ett CoD är aldrig så billigt! Knappt efter 2-3 uppföljare 15/12 Hoppas att de kan fånga skräcken som fanns i tvåan där du hade begränsat med ammo och liv samt att det var svårt. 15/12 Nu är det ju bara att hålla tummarna spelet behåller sin stil. och inte blir SYSTEMSHOCK call of duty warfare now in STORES! for only 49.99! 14/12
Skicka en rättelse