Bot-användare kan se fram emot att bli både avstängda och utblottade.

I början av året bannade Blizzard över 100 000 konton i #World of Warcraft och majoriteten var sådana som använt automatiserade program, så kallade bottar. I veckan fortsatte banhammaren att svinga då ytterligare ett gäng sådana spelare stängdes av. Denna gång avlöjade de inte antalet men passade på att tömma dessa konton på saker de kommit över på ett osjysst sätt, såsom pengar och utrustning. Vi tycker gott att en skampåle i Stormwind respektive Ogrimmar, samt funktionen /spit, kunde ha implementerats för länge sedan. De som åker dit på upprepade förseelser får dock ett hårdare straff än debutanter.

Brittiska PC Gamer noterar att forumet för botprogrammet Honorbuddy är fullt av inlägg där folk har blivit avstängda mellan 6 till 18 månader. Det var samma tjänst som stod i skottlinjen i våras. Blizzard uppmanar också alla som stöter på fuskare i Azeroth att anmäla dem till administratörerna, antingen genom att maila hacks@blizzard.com eller via spelets interna system.

Som jag sa, det är enda sättet jag kunde umgås med mins utländska vänner. Och jag spelar för att jag tycker det är kul, även om det gör ont. :) Och jag gnäller inte över att jag blev bannad, jag visste att risken fanns, det jag ville tydliggöra är att... 21/12 Nej, folk ska fan inte ha kul som de vill om de myglar i ett multiplayerspel på ett sätt som inte är tillåtet. Beklagar att du inte av egen maskin förstår varför, det är sorgligt. 19/12 Felet med denna community är att folk tar ett spel på så stort allvar. Låt folk ha kul som de vill! Fan stör det dig om jag bottar till mig gear och leker runt i ett par timmar? 19/12 Oj, jag såg visst bara att det var ditt första inlägg, tänkte inte på när kontot skapades. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, med socker på toppen. Hoppas ingen annan än Slevin tog för stor mental skada, eller rent utav blev kränkt. Nu när vi har passe... 19/12 Fan snackar du om? Sluta hälla hembränt i glöggen nu för du börjar bli blind! Eller är du dum i huvet nog och tro att det är 2012-02-29? 19/12 Vad fan snackar du om? Medlem i 1388 dagar (sedan 2012-02-29 23:12) Senast inloggad 2015-12-18 10:00 Hitta foruminlägg av MrJiM78 Vart är hans nya konto? Du är vad som är felet på den här communityn. 19/12 Blizzard bannar alla. Dom bannade mitt Diablo 3 konto när jag inte ens hade spelat på ett år och aldrig funderat på att fuska. Dom vill väl att folk ska köpa nya licenser då och då. 18/12 tråkigt att du har det så, men vad är då vittsen att spela överhuvud taget? 18/12 Ingen som har tänkt på att för en del av oss är botten det enda sättet vi överhuvudtaget kan spela WoW med våra vänner? I mitt fall är det dock slut med det nu eftersom jag var med i den senaste banvågen. Jag kan inte längre spela med mina vänner efters... 18/12 Händer i alla fall mer än nollade stats som vissa andra företag ägnar sig åt som "bestraffning" när man förstör för alla andra. 18/12
Skicka en rättelse