När #Bethesda Softworks hypade upp #Fallout 4 inför lanseringen sa Todd Howard bland annat att det går att ta sig igenom postapokalypsen på relativt fredlig väg. Youtubaren Kyle Hinckley (The Weirdist) tog honom på orden och har nu klarat hela spelet utan att döda en enda fiende.

Den smått vansinniga bedriften utfördes på tuffaste svårighetsgraden och går att skåda i hela 37 stycken filmklipp. Hinckley använde hög karisma med tillhörande perks för att lugna ner meningsmotståndare, och i knepiga situationer ledde han fienderna in i grupper med npc:er så att han inte själv behövde bråka. Första delen i serien ser ni nedanför.

Via Kotaku

Jag gav min syn på hur jag tycker spelet ser ut utan att vara objektiv. Vad har du själv tillfört till diskussionen ? mer än att klanka ner på andras inlägg... Jisses vad patetisk, ta på dig dumstruten o ställ dig i ett hörn, glöm inte räcka upp handen... 02/01 Klagar ni på grafiken är det bara att göra era egna grafik mods så kan vi alla säga hur shitty de är. 01/01 ' Va fan..Inget intresse? gå vidare då. din kommentar är totalt överflödig. 01/01 Att du bör byta intresse här i livet. 01/01 [quote=erson]Wow! är grafiken verkligen så här dålig? eller kör han på lägsta?[/quote Alla här på FZ säger att grafik spelar ingen roll....sluta gnäll pojk? 01/01 Fallout 4 i 3440x1440 med allt på max och den där vädermodden ser faktiskt riktigt bra ut. Visst, det är inget Crysis 3 eller Witcher 3 - men jag gillar dess grafik starkt. 31/12 Witcher 3 la upp ribban för grafik lite iår. Sen kommer fallout 4 och ser ut som lite upphottat av nå flera år gammalt. Det är inte konstigt många klagar. Själv är jag inte så kräsen när det gäller grafik tycker jag. 31/12 Inte spelat Fallout 4 än men skummade lite snabbt genom ovan. Texturerna känns rätt lågupplösta. Titta t.ex. på kläd- och ansiktstexturerna vid 0:40. 31/12 Jag spelar det på datorn och tycker absolut inte det är något "fult" spel. Sedan så har ju visserligen grafiken ingen större betydelse i det här spelet heller. :) 30/12 Jag föredrog att spela i helt motsatt riktning; döda allt som rör sig! :D 30/12
Skicka en rättelse