Den amerikanska utvecklaren #Bungie tillbakavisar i sitt veckobrev tidigare spekulationer om att den [[Windows Vista]]-exklusiva utgåvan av #Halo 2 kommer att vara kompatibelt med [[Xbox Live]]. Förklaringen sägs bottna i att Halo 2:s ursprungliga Xbox-version designats att spelas med joypad och att man därför väljer att låta mus- och tangentbordsfolket hålla sig på sin egen kant.

Beslutet bör ses i ljuset av uppgifter från #Microsoft som på den gångna [[E3]]-mässan meddelade att Vista-användare kommer att kunna möta Xbox-ägare över den populära speltjänsten under samlingsnamnet Live Anywhere.

Xbox spelarna lär knappast spela Halo två då, finns nog mycket nyare bättre spel till 360n (Halo 3? :P ) Fattar inte riktigt vad microsoft håller på med om jag skall vara ärlig, släpp Halo 3 till vista direkt, då blir det ju betydligt mer intressant än... 29/05 Kommer väl iofs ngt annat spel till XBOX360 som skall "sammanföra" xbx-spelare mot PC-spelare på samma servrar. Utvecklarna där påstår ju litet kaxigt att en som kan handkontroll lätt tar PC-spelaren med mus+tangentbord. Blir väl till att skaffa joypad... 29/05 visste inte att det fanns q3 till dreamcast ? Men jag kan ju ha fel.. 29/05 Precis som det fans folk som total dominerade i Quake 1 med endast tangentbord. Men generellt i ett spel some quake har man övertag med mus pga precision och snabbhet, MEN Halo är en consol spel först och främst så jag skulle inte bli förvånad om några... 28/05 klokt. 28/05 Och så finns det ju undantag, typ spelare som är otroligt bra på konsoll som antagligen skulle spöa folk med tangentbord och mus.. För alla som spelar public är ju inte direkt proffs -.- ganska sund logik. 28/05 Vadå "har du hört"? Kom med konkret bevis och artikel i så fall, annars får du gärna gå en match själv med gamepad mot en spelare med tangentbord+mus och känna hur det känns :P 28/05 Eller så var det så att han var riktigt bra. 28/05 De var sämst isåna fall, helt genomruttna. Om det nu var så. 28/05 Ye, det finns en hel del sjukt skickliga konsolspelare. Finns ju folk som blev redigt spöade av en som spelade Q3 på dreamcast mot pcspelare har jag hört. 28/05
Skicka en rättelse