Men bara om du förhandsbokar spelet.

Redan i december förra året fick vi ta del av datumen för den kommande Hitman-betan. Nu vill Square Enix påminna oss om bara att de som förhandsbokar spelet via PSN eller Steam kommer att kunna spela betan, som rullar 12-15 februari för PS4-spelare, och 19-22 februari för pc-spelare.

För att fira passade de även på att släppa en lite längre variant av decembers beta-trailer. Du kan se den nedan.

Betan kommer att innehålla spelets prolog, ett par banor som utspelar sig i ICA:s (Nej inte det ICA) hemliga testanläggning. FZ har redan fått ta del av prologien och det första "riktiga" uppdraget, Paris Showstopper, och vi kommer att presentera våra intryck nu på onsdag, 10 februari.

Hitman-utvecklingen har varit kantad av kontroverser. Nu senast meddelade Square Enix att spelet kommer att släppas som i så kallat episodformat, där nya banor kommer att pyttsas ut under året efter releasen, 11 mars.

Kommer det en "beta" för varje episod då eller ? xD Visst nu kommer man väl undan med det någorlunda eftersom det är ett episod spel. Men när typ EA annonserar en "Beta" med 1 av 14 kartor. "Demo Beta" vore mer passande. 08/02 tror det kommer bli bättre om dom släpper bana för bana istället för att slänga ut ett halvt spel. bara därför dom gör det. kommer dock inte köpa det fören hela spelet är släppt. 08/02 Vad är det för jävla gnäll på episod formatet som gör att ni bojkottar ett helt spel som ni själva tror kommer va jättebra? Vänta 5 månader och köp skiten, spela alla episoder på rad, gå vidare till nästa spel :) 08/02 saknar tiden på demos :( jävla trams förboka för att man ska hjälpa till att buggtesta... värdelöst 08/02 Nej tack! Betatesta kan de göra själva. 08/02 jag skulle inte ens ladda ner spelet från diverse torrent sidor, jag gillade senaste hitman spelet. Men när jag läste att detta skulle bli episod baserat så vill jag inte ens lägga pengar på det, köper hellre något annat som gynnar mig bättre. 08/02 Nu är det ju ytterst vanligt med betatestandet vid förhandsbokning, låter nästan som att Hitman gör detta unikt på kommentatorerna. Sedan om det är bra och dåligt är ju såklart en annan sak. Sedan det här med episod formeen kan komma att gynna Hitman... 08/02 "Hjälp oss att betatesta spelet så folk slipper köpa grisen i säcken och bli missnöjda, men endast om du köper grisen i säcken..." Genialiskt. 08/02 Är det nu man hoppas på att RELOADED fortfarande gör sitt? Because im aint gonna pay for this shit 08/02 Bara dom har ett annat save system än det senaste blir jag glad. 08/02
Skicka en rättelse