Om bara några veckor, närmare bestämt den 27 maj, är det slutligen biopremiär för Warcraft-filmen. Den första konflikten mellan orcher och människor står i fokus och av det vi hittills sett av trailers så verkar det lovande.

Inför släppet fortsätter Legendary att pumpa ut nya småklipp från filmen via sin Youtube-kanal. Besök den för att spana in hastiga karaktärsporträtt av bland annat Durotan och Lothar. Senast ut är magikern Khadgar som spelas av Ben Schnetzer och visar upp sina behändiga knep.

Känns som D&D filmerna all over again. Eller Dungeonsiege... 09/05 Hade jag missat, men "frail" vette fan ifall han ser ut att vara...har han lättat lite på cursen så han bara har lite grått hår? :) 09/05 Han var ju 17 år innan han dräpte medivh. "Khadgar managed to best his master and Sargeras by plunging a sword into Medivh's heart, but not before becoming cursed with frailty and old age." 08/05 Problemet med de här trailers som man släppt hittills är ju att de är producerad till en viss målgrupp, som definitivt inte är vi som är intresserad av Azeroth. Därför är det bara att ignorera i princip allt och hoppas på att det blir en okej film. :) 08/05 https://youtu.be/ki3y2-XI0bY Good old days. 08/05 08/05 Jag sa inte att de inte hade resurserna till det - jag bara påpeka att det är mycket enklare att göra en episk trailer om det är ens enda uppgift - vilket det inte är för Warcraft-film-teamet. Personligen tycker jag den är episk nog. >Hade Blizzard själ... 08/05 Jag pratar inte om filmen Star Wars, jag pratar om trailern till filmen, känslorna den gav. Jag kan omöjligt jämföra en film jag inte sett, men jag har sett trailers från båda filmerna. Så du menar med sin 100 miljoner dollar budget att skaparna/Blizzar... 07/05 Det är FZ som inte låter mig skriva det jag skulle quota innan. Så jag försöker göra det i den här, finns risk att det inte funkar Känns orättvist att jämföra det med Star Wars som har nån av de största budgetsen och massa människor som gör allt för att... 07/05 En väldigt ung Khadgar. Jag har då inget problem med hur han ser ut. Tror det kan bli en underhållande film, bra kanske till och med. Kanske inte världens bästa film, men en bra film. Känner att på sistone att jag har blivit lite mer hypad för filmen,... 07/05
Skicka en rättelse