1997 års mest betydelsefulla spel.

Vi fortsätter att fira vår 20 år långa karriär på Internet genom att minnas tillbaka till 1997. Det fanns många kandidater till betydelsefulla spel men till slut landade vi i #Final Fantasy VII, spelet som ofta fått stå främst när det snackats japanska rollspel.

Andreas Eklöv och Jakob Hugosson minns!

Det går såklart inte att snacka år 1997 utan att nämna titlar såsom #Fallout, #Carmageddon och #MDK - vilket spel minns du mest från det året?

Skicka en rättelse
De har inte gjort ett enda bra spel sedan FF8 om de gör en modern variant av FF7 så kommer det vara lika mycket skräp som de nya spelen är.... Det är bara att kolla på försäljnings siffror av de nyare spelen de ligger enormt lågt under FF7 och tom 8...... 14/12 Är mitt favoritspel igenom tiderna, Cloud är nog den mest välskapta och häftigaste karaktär någonsin.. Så mycket känslor från det spelet. Kärlek till FF VII! 03/12 Nu är det rätt video. 03/12 Absolut, Crisis Core är ett mycket bra spel som tyvärr handikappas av att det är släppt på en konsol (PSP) som inte stöds längre och det går inte att köpa spelet på någon annan plattform (som PSN). UMD-läsaren i mina PSP-enheter har lagt av vilket gör... 03/12 Du vill alltså inte att de förändrar spelmekaniken eller innehållet alls? Jag håller FFVII otroligt högt, det är mitt livs viktigaste spel, men jag inser att mycket av det som fungerade 1997 skulle inte fungera idag. Jag tror att de kommer att uppdatera... 03/12 Det blev -98 för mig också, såg en kompis spela det på Playstation men jag var PC-spelare på den tiden så jag köpte den versionen när den släpptes året efter. Men FFVII släpptes i slutet av 1997 här så då blir det 1997 års bästa spel, oavsett hur liten... 03/12 Har 20 år redan gått? wow. Ett av de bästa spelen någonsin. Dem feels. Crisis core är riktigt bra också för den som vill ha mer FF7 i väntan på Remaken. Final Fantasy VII: Advent Children är också RIKTIGT bra. 03/12 Om remaken inte bara är ny grafik så blir det inget köp. 03/12 FFVII känns mer '98 för mig. Fick det som julklapp '97. Kom väl sent på året? '97 var Super Mario 64 spelet som gick varmt hemma hos mig och förmodligen många andra svenskar. Men antar att ni tänker på japanska eller amerikanska releasedatum när ni best... 03/12 Skumt! Kollar på Projekt-filen, allt ser bra ut där. Får rendera om. 03/12