Ny trailer visar hur Cyrodiil ser ut i modernare upplaga.

Här är något för alla de Elder Scroll-fans som önskade att #skyrimvar mer som gamla #the-elder-scrolls-iv-oblivion. Under det något fantasilösa namnet Skyblivion har ett gäng moddare bestämt sig för att göra sin egen tolkning av spelet i en nyare motor.

I klippet visas flera av miljöerna som man kommer kunna vandra i när modden väl är släppt. Men när det blir är än så länge inte känt. Vill man hålla sig ajour kring utveckligen av det ambitiösa projeketet så går det att följa teamets uppdateringar på hemsidan. Ser du några platser du känner igen?

Skicka en rättelse
Morrowind. Fyfan, bättre än varmt kaffe. 11/12 Det är väldigt tydligt att jag kommer ihåg Oblivion som snyggare än vad det var, för jag tycker detta ser ut som jag kommer ihåg det... 11/12 Jäklar vilken nirnroot han stod vid 11/12 Kan inte se meningen med att modda in Oblivion i Skyrim men kul att de har kul. 11/12 Detta måste nog vara den mest poänglösa modden på länge. Modda föregångaren till nya motorn, knappt någon skillnad i grafik. Det skulle vara intressant om de kunde göra spelet i säg UE4 istället. 11/12 Långt bättre än det man såg senaste gången ifrån dom, men dom har säkert hur mycket som helst kvar tyvärr. Men det kanske bara är bra, på så sätt har jag glömt nästan allt om Oblivion och kan spela det som om det vore nytt! :) 11/12 Kanske får kolla på det. Har missat alldeles för mycket bra spel då jag suttit fast mellan vissa titlar och dess uppföljare. Sitter och suger på Witcher 3 nu, men är inte främmande för att pröva på fler guldkorn :) 11/12 Morrowind är det bästa elderscrolls hittills. vill passa på o tipsa alla att den finns på gog.com nu. ska själv köpa den därifrån när jag hinner med det. 11/12 För mig blev Oblivion aldrig mer än en imponerade motor med alldeles för tunnt innehåll. Jag hade kul med att modda spelet men tyckte det var ganska ointressant att spela det. Håller helt med om att Morrowind var ett fantastiskt spel, tänk om man hade... 11/12 Säger bara Servant of the Dawn modden! 10/12