#Ubisoft har släppt en hotfix till pc-versionen av sitt stundtals utmärkta svärdbråkarspel #For Honor. Man har gjort ett par justeringar av hur antifuskverktyget fungerar, fixat problem med fönsterstorlek och fullskärm, med mera.

Changeloggen:

[ul]
[li]Easy AntiCheat[/li]

  • FIXED: Updated the error messaging for certain Easy AntiCheat notifications to make them more user friendly

  • FIXED: Error that was incorrectly blocking some players from entering the game

[li]Steam Controller users will no longer be kicked as inactive (AFK) when providing controller input[/li]

[li]Addressed bugs in the the shutdown process[/li]

  • FIXED: game sometimes storing borderless in the options on shutdown

  • FIXED: game still showing in taskbar after pressing x. When clicked you would see a small window without borders that closes shortly after.

[li]Addressed several PC startup/full screen bugs[/li]

  • FIXED: game starting in window mode when clicking somewhere else during startup

  • FIXED: game switch display mode twice on startup

  • FIXED: game switching to borderless when ALT+ENTER after previous switch to full screen failed

[li]Fixed the caching of settings on game minimization[/li]

  • FIXED: Incorrect window positions being stored in options when game is minimized

[li]A message will now be displayed on BOOT if Intel GPU driver is below min specs

[/li]
[/ul]

For Honor släpptes till pc/Uplay, Xbox One och PS4 förra veckan. FZ gav det betyget 3 av 5, vilket betyder bra, och omvärlden har gett fina omdömen där inte minst multiplayer får beröm.

Skicka en rättelse
Jo men eftersom fienden nästan alltid är röd i spel sitter det ju rätt så djupt in i skallen. Ett dåligt designval. 23/02 Kan förstå frustrationen, men det är trots allt en del av spelet. Du måste koncentrera dig, eller så gör du misstag. Det är något som genomsyrar alla aspekter av spelet, även detta. 22/02 En sak de borde fixa är att oavsett vilken sida du spelar på så är din färg alltid blå och fiendens alltid orange. Blir lite för ofta att jag glömmer färg i början och anfaller mina egna i stridens hetta, och tror att fienden är på min sida och ska hjäl... 22/02 Det finns hacks ute redan som man enkelt kan köpa, sök på youtube så kan du se hur det ser ut. Denna patchen var mer en liten hotfix bara, inget märkvärdigt som bl.a rättade till anti-fusk programmet. Den gjorde att folk inte kunde spela alls i multipla... 22/02 This isn't the patch we're looking for. Hade hoppats på den riktiga patchen, men men.. en hotfix är väl bättre än ingenting. 22/02 Hade hoppats på att de slängt in Valkyrie buffen också, får vänta lite till innan jag beger mig tillbaka till slagfälten helt enkelt. 22/02 Har för mig att jag hört nått om auto parry samt att man kan få revenge direkt osv. Dröjer nog inte länge innan speedhack och odödlighet också blir ett problem. Som tur är så är jag mer för singelplayer spel där man slipper sånt där :) 22/02 Säkert typ saker som auto parry, göra så man ser fienderna på kartan längre ifrån än vad man skall göra det osv, finns inget som aimbot direkt men de kan göra att du inte ens kan slå motståndarna skulle jag kunna tänka mig. 22/02 Kanske en dum fråga och har ej spelet sj men testade lite i betan. Hur fasen kan man fuska ? :P 22/02