Nintendos andra riktigt stora Switch-spel är snart här.

Nästa vecka är det dags för Mario Kart 8 Deluxe, det andra riktigt stora spelet till Nintendos nya Switch-konsol. (Första? Zelda förstås!)

Eftersom det är ett Mario Kart, och dessutom en utökad nyversion av Wii U-spelet från 2014, står det redan klart vad som väntar. Men för dig som verkligen vill vara redo kan vi tipsa om Arekkz Gamings film, som redovisar varenda genväg spelet har att erbjuda.

Precis som åttan rullar Deluxe-versionen i 60 bilder per sekund, fast med upplösningen uppskruvad till 1080p. Grafikjämförelse mellan Wii U och Switch har du här:

Mario Kart 8 Deluxe släpps den 28 april, och du läser FZ:s recension någon dag senare. Det innehåller allt material från Wii U-versionen, en ny spelform, stöd för upp till åtta spelare (med två ihopkopplade Switch) och split screen för upp till fyra. Mer info om innehållet den här nyheten.

Fast du kan inte riktigt resonera så. De andra konsolerna har "best of" och "remastered" osv. Men de lägger sällan om ens alls ett remaster som platform säljare. Det Nintendo skulle lagt sin tid på var att göra nya spel. Typ damma av Metroid eller Kid... 21/04 @devilrat: Som sagt tidigare i tråden. Det här är inget annat än vad som görs till de andra konsolerna. Till exempel The last of us, heavy rain, Crazy taxi, Diablo 3 och så vidare. Jag har ingen Wii:u och det här är en chans för mig att spela MK8. 21/04 Man släpper alltså ett 3 år gammalt spel som redan spelats sönder flera gånger om. Minimala skillnader rent grafiskt ovanpå det. En enkel genväg för ett spel till den nya superkonsollen 2017?! Är det på riktigt eller driver dem med konsumenterna? Iof... 20/04 @eld: jag är lugn. Jag vet att de lagt till mer än bara högre upplösning i hall fallet, men det behövdes ju också med tanke på hur spelen såg ut. Köpte själv register av ettan till 360 gjord i halo 3 motorn. Tycker du mariokart 8 saknar något grafiskt... 20/04 Nu lugnar vi oss lite! Master chief collection släpptes ju med halo 1, 2, 3 och 4. halo 1 och 2 fick dessutom en rejäl grafisk overhaul. Mario kart 8 till switch är en port rakt av till en lite snabbare konsoll, det är ungefär som när ett spel släpptes... 20/04 Perfekt till alla som inte spelat mk8 tidigare. Själv köper jag ingen switch förens i vinter när nya Mario kommer. Känns extremt torrt med spel till switchen just nu...... 20/04 Fast egentligen är det ju inget som inte görs till Xbox och playstation. Se bara på alla remasters till Xbox one o ps4. Samma gällde ju Xbox 360 och ps3. Detta är en remaster med lite högre upplösning på samma sätt som alla halo remasters till 360 och... 20/04 Jag tycker det är svagt av Nintendo att släppa samma spel en gång till utan att ens lägga till några nya banor, dom har haft flera år på sig. Jag har fortfarande inte skaffat en Switch och har redan Mario Kart 8 på Wii U, så det känns inte värt att skaf... 20/04 Båda kör i 60 FPS. Switch har dock högre upplösning. 20/04 Nope 720p http://www.cinemablend.com/games/Mario-Kart-8-Confirmed-Native-720p-60fps-Wii-U-64285.html 20/04
Skicka en rättelse