I morgon börjar spelmässan Gamescom, och sisådär 350 000 spelintresserade kommmer de närmaste dagarna ta sig till Kölnmässan för att klämma och känna på vad branschen tycker att vi ska spela i höst.

FZ finns i vanlig ordning på plats för att provspela och ge dig tidiga intryck från det hestaste, samtidigt som vi förstås också direktrapporterar från hemmaplan. Det blir en del presskonferenser, som du givetvis kan streama direkt till önskad skärm.

Microsofts tjuvstartade med att hålla presskonferens redan i går kväll (se den i efterhand), medan överiga håller sina konferenser samma vecka som mässan pågår. Här har du tider och stream-länkar för de största presskonforna:

Blizzard – 18:00 måndag och onsdag

Blizzard förvirrar en aning genom att köra två events. Det första äger rum klockan 18 i kväll och beskrivs som en preview-video av onsdagens huvudevent. Under måndagens preview visar man allt spelbart innehåll som finns att testa under mässan, och du ser det i Youtube-fönstret nedan.

På huvudeventet på onsdag klockan 18 kliver utvecklare upp på scenen och kör en show med det lovande namnet Blizzard Reveal Ceremony, och detta livesänds på http://gamescom.blizzard.com.

EA – 18:30 måndag

Dice kommer visa att du visst kan höra saker explodera i rymden, detta genom att livelira Star Wars: Battlefront 2:s nya spelläge Starfighter Assault. Det lär också bli Battlefield 1, Need for Speed: Payback, Fifa, NHL, med mera. Och förhoppningsvis något avslöjande.

EA lovar livestream på EA.com, och med all sannolikhet också på Youtube och/eller Twitch.

Nintendo: Super Mario Odyssey, Metroid – 15:00, 12:00 torsdag

Den första av två Nintendo-streamar handlar i huvudsak om Super Mario Odyssey, och man lovar nytt gameplay och samtal med producenten Yoshiaki Koizumi. Den går av stapeln klockan 15 på onsdagen. Den andra sändningen, klockan 12 på torsdag, kretsar kring Metroid: Samus Returns. Producent Yoshio Sakamoto och creative director José Luis Márquez kliver upp på scenen och demonstrerar 3DS-spelet.

Utöver dessa två huvudnummer lovar Nintendo att visa upp en rad andra spel, och allting streamas via företagets Youtube-site.

Gamescom 2017 är den nionde mässan i ordningen, och som vanligt äger den rum i Köln. Portarna öppnar pressen tisdag den 22:a, och för allmänheten är det öppet den 23-26 augusti. Men biljetterna för fredag och lördag är slutsålda, så om du tänkt gå får du satsa på onsdag eller torsdag. En vuxenbiljett kostar 14 euro.

Star Citizen – flera tider

Det har blivit lite av en tradition att Chris Roberts & co demar nyheter i miljardprojektet Star Citizen på Gamescom, och 2017 är inget undantag. Huvudeventet hålls på fredag, då Roberts visar den senaste utvecklingen av spelet inför publik, ett event som också streamas live. Men det blir Twitch-sändningar under fyra dagar, med start onsdag. Dessa tider gäller:

  • 12:00 onsdag

  • 12:00 torsdag

  • 10:00 fredag

  • 12:00 lördag

Watch live video from Star Citizen on www.twitch.tv